
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Ένα πρωτοπόρο οινοποιείο στην Ιερισσό Χαλκιδικής, το Domaine Agrovision, άλλαξε αυτή την πρακτική, εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό σχεδίου διαχείρισης αυτών των υποπροϊόντων.
Η βιομηχανία παραγωγής οίνου, αποτελεί έναν από τις πιο ανερχόμενους και εξελισσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.
Παρόλη όμως αυτή την σημαντική ανάπτυξη, για τα υποπροϊόντα αυτών των βιομηχανιών/οινοποιείων όπως π.χ. οι οινολάσπες, δεν υπήρχε κάποιο σχέδιο διαχείρισης τους. Η συνήθης πρακτική ήταν να απορρίπτονται π.χ. σε αγρούς, δημιουργώντας έμμεσα και άμεσα περιβαλλοντικά προβλήματα.
Ένα πρωτοπόρο οινοποιείο στην Ιερισσό Χαλκιδικής, το Domaine Agrovision, άλλαξε αυτή την πρακτική, εφαρμόζοντας ένα πρωτοποριακό σχεδίου διαχείρισης αυτών των υποπροϊόντων.
Διαβάστε τη συνέχεια της είδησης στο water-waste.gr

Ξεκινά το νέο πιλοτικό πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης του δήμου Πειραιά για νοικοκυριά «Κάνθαρος»
