Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ανείπωτη τραγωδία! Έχασε τη ζωή του και ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που πέθανε από αλλεργικό σοκ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους έπιασε η αγγλική ακρίβεια! Απορρίπτουν την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη επειδή άργησε 8 λεπτά

ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΜΟΦΩΝΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Απορρίφθηκε ομόφωνα από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, διαπιστώθηκε ότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα φάκελος υποψηφιότητας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά […]

ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΜΟΦΩΝΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Απορρίφθηκε ομόφωνα από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη καθώς όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε, διαπιστώθηκε ότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα φάκελος υποψηφιότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη συνεδρίαση, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσε ότι υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα τρεις κλειστοί και σφραγισμένοι φάκελοι υποψηφιοτήτων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τα μέλη του κόμματος:

κ. Μεϊμαράκη Ευάγγελο – Βασίλειο του Ιωάννη
κ. Μητσοτάκη Κυριάκο του Κωνσταντίνου
κ. Τζιτζικώστα Απόστολο – Ιωάννη του Γεωργίου

Οι φάκελοι ανοίχτηκαν, ελέγχθηκε και διαπιστώθηκε η ύπαρξη του προβλεπομένου, από τη διάταξη του άρθρου 10, παρ. 3, του Καταστατικού του Κόμματος, αριθμού των 50 υπογραφών μελών της Πολιτικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα καθενός από τους υποψηφίους.

Στη συνέχεια θα επακολουθήσει έλεγχος της εγκυρότητας της κάθε υπογεγραμμένης πρότασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο από 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πρακτικό και Απόφαση αρ. 2 της ΚΕΦΕ και στο «Αναλυτικό ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, υποβολής και εκδίκασης ενστάσεων κατά υποψηφιοτήτων και ανακήρυξης των υποψηφίων για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», αντίγραφο του οποίου είχε παραδοθεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.
Επιπλέον, η ΚΕΦΕ διαπίστωσε ότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα φάκελος υποψηφιότητας από το μέλος του κόμματος κ. Σπυρίδωνα – Άδωνι Γεωργιάδη.

Με ομόφωνη απόφασή της η ΚΕΦΕ απέρριψε την εν λόγω υποψηφιότητα, λόγω του εκπροθέσμου της κατάθεσής της.

Ο Νίκος Παπανδρέου αρνείται ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Ο Χρυσοχοΐδης ζήτησε συγγνώμη για τη σύλληψη των εννέα γυναικών στο Σύνταγμα – «Ήταν υπερβολή»
Συνέχεια στην αποκλιμάκωση των κρουσμάτων θέλουν ειδικοί και κυβέρνηση – Ξεκινά η κατάρτιση του πλάνου για τη σταδιακή άρση του lockdown, αν…
Κάλεσμα Μητσοτάκη σε Έλληνες εξωτερικού: Μισό φόρο εισοδήματος θα πληρώνουν για 7 χρόνια όσοι επιστρέψουν στην Ελλάδα
Πώς βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες δημοσκοπήσεις
Πέτσας: «Δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς σε lockdown»