Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γρηγόρης Πετράκος: Παραλήρημα σε βίντεο για τον κορονοϊό! «Μας μεταχειρίζονται ως μπαταρίες…»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Σφυροκόπημα” Θεοχάρη σε Τσίπρα: Αν δεν μπορεί, ας φύγει!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του κινήματος “Δημοκρατική Ευθύνη” . Μέσα από αυτή ο ίδιος επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι “κάνει συνεχώς λάθη και αντί να τα διορθώνει, κτίζει πάνω σ’ αυτά. Αν δεν μπορεί, ας φύγει. Παρέλαβε κράτος, έστω υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο, ας μην παραδώσει failed state” . Διαβάστε […]

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής του κινήματος “Δημοκρατική Ευθύνη” .

Μέσα από αυτή ο ίδιος επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι “κάνει συνεχώς λάθη και αντί να τα διορθώνει, κτίζει πάνω σ’ αυτά. Αν δεν μπορεί, ας φύγει. Παρέλαβε κράτος, έστω υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο, ας μην παραδώσει failed state” .

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή του:

Η ανακοίνωση των Προέδρων των Ανωτάτων Δικαστηρίων για τη συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό, καθώς και η ανακοίνωση του ΔΣΑ με αντικείμενο την κρίση που έχει ξεσπάσει στο ΣτΕ, κλιμακώνουν τη σχετική αντιπαράθεση.

Ο νόμος Παππά, σύμφωνα με την άποψη επιφανών νομικών, είναι αντισυνταγματικός, ωστόσο την αποκλειστική αρμοδιότητα να κρίνει έχει το ΣτΕ. Οιοσδήποτε μπορεί να υποθέσει ότι ο νομός Παππά είναι προφανέστατα αντισυνταγματικός που δε θα «άντεχε» στην ουσία του στο ΣτΕ και ως εκ τούτου οδηγηθήκαμε στην πρωτοφανή αναβολή.

Ο μοιραίος κ. Τσίπρας, προεξοφλώντας από τη Θεσσαλονίκη την απόφαση (ε, δεν γίνονται αυτά), έχει δημιουργήσει πολιτειακό ζήτημα στα όρια της ανωμαλίας: Θα αποφασίσει ή όχι το ΣτΕ την πτώση της Κυβέρνησης; Ο Πρωθυπουργός όφειλε να «προστατέψει» τον Πρόεδρο του ΣτΕ, όχι να τον θέσει προ διλήμματος που δε θα έπρεπε να βρίσκεται.

Ο κ. Τσίπρας κάνει συνεχώς λάθη και αντί να τα διορθώνει, κτίζει πάνω σ’ αυτά. Αν δεν μπορεί, ας φύγει. Παρέλαβε κράτος, έστω υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο, ας μην παραδώσει failed state.

Μητσοτάκης: «Αύριο θα ανακοινώσω νέα μέτρα»
Νέα μέτρα ανακοινώνει ο Μητσοτάκης, ένα βήμα πριν από το καθολικό lockdown
Σενάρια για νέα μέτρα ή και lockdown φέρνει η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Τι λένε οι ειδικοί και τι σκέφτονται στην κυβέρνηση
Γεωργιάδης: Είναι προδότες όσοι δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό
Δημοσκόπηση GPO: Σχεδόν 15 μονάδες μπροστά η ΝΔ – Το 70% δεν θέλουν lockdown
Αναβάλλεται το διάγγελμα Μητσοτάκη