Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Χώρισε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γερουλάνος: Το Κίνημα Αλλαγής δεν έχει την ιστορία και την παράδοση του ΠΑΣΟΚ, ούτε πολιτικό πλαίσιο για την Ελλάδα του αύριο

«Πρέπει να πάρουμε το αξιακό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ και πάνω σ' αυτό να χτίσουμε προτάσεις για την κοινωνία»

«Πρέπει να πάρουμε το αξιακό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ και πάνω σ’ αυτό να χτίσουμε προτάσεις για την κοινωνία», ανέφερε ο πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Αναφορικά με το Κίνημα Αλλαγής, ο κ. Γερουλάνος είπε: «Είναι θετικό ότι έρχονται δυνάμεις και φτιάχνουν κάτι καινούργιο. Είναι όμως πράγματι κάτι καινούργιο ή απλώς αλλάζουν τη μάσκα; Αυτό που βλέπω εγώ, είναι μία συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, με στελέχη που ανήκουν κατά κύριο λόγο στο ΠΑΣΟΚ, να δημιουργούν μία υποτιθέμενη συμμαχία».

Όπως συμπλήρωσε, πρέπει να παρουσιαστεί η πολιτική ταυτότητα του νέου κόμματος και τα στελέχη που μπορέσουν να εκπροσωπήσουν αυτή την ταυτότητα προς τα έξω και όχι «να αλλάζεις πρώτα το όνομά σου και μετά να στέλνεις τα ίδια στελέχη να κάνουν απλά κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Φτιάξαμε ένα κόμμα που δεν έχει την ιστορία και την παράδοση του ΠΑΣΟΚ και δεν έχει πολιτικό πλαίσιο για την Ελλάδα του αύριο. Χάνουμε το ένα καλό, χωρίς να έχουμε φτιάξει το άλλο που χρειαζόμαστε (…). Έγινε μία αναμέτρηση στην οποία ήρθε ο κόσμος και είπε “παιδιά μην ντρέπεστε ότι είστε ΠΑΣΟΚ. Να, οι δύο υποψήφιοι που διαλέξαμε είναι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ, μην ντρέπεστε γι’ αυτό, αλλά κάντε τη δουλειά που χρειάζεται, να βρείτε την αξία που έχει μέσα του κρυμμένο το ΠΑΣΟΚ για να προχωρήσετε μπροστά.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που μίλησε στη μεσαία τάξη. Μίλησε για την ανάγκη να δημιουργηθεί μια ισχυρή μεσαία τάξη. Ποιος μιλάει σήμερα στην Ελλάδα γι’ αυτό;» πρόσθεσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Τρικάκια του Ρουβίκωνα έξω από το γραφείο του Γιάννη Λοβέρδου – «Πράξη κατά της Δημοκρατίας» λέει η ΝΔ
Τσίπρας: «Τέρμα η άμυνα, περνάμε στην αντεπίθεση απέναντι στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χατζηδάκη» (vid)
Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά των κομμάτων-Να παρακρατείται το 40% της βουλευτικής αποζημίωσης για εξόφληση των χρεών τους
Μητσοτάκης για σχέσεις με Τουρκία: Είμαστε ανοιχτοί σε μια θετική ατζέντα, αλλά κατά τρόπο σταδιακό, αναλογικό και αναστρέψιμο
Νέα Δημοκρατία σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει εξορθολογίσει πλήρως τα οικονομικά του κόμματος
Μητσοτάκης: «Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο δίνει δύναμη στον εργαζόμενο» (ΒΙΝΤΕΟ)