Αθήνα

22 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

«Τι είναι αυτά που λες τώρα;» – Χαμός στο Πρωινό με την απάντηση του Λιάγκα στον Πάνο Καλίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκληση! Τρεις θέσεις κατέχει ο σύμβουλος της Σίας Αναγνωστοπούλου- Τι καταγγέλει ο Γ. Μαυρωτάς

«Προφανώς στο Υπουργείο Παιδείας έχουν μπλέξει τους ρόλους τους… Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι ο νομικός σύμβουλος της Αναπληρώτριας Υπουργού κας. Αναγνωστοπούλου συγχρόνως είναι νομικός σύμβουλος του Πανεπιστημίου Κρήτης και προσφάτως, και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) με απευθείας ανάθεση. Σίγουρα τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά», καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, με ερώτηση την οποία κατέθεσε στη Βουλή ζητώντας απαντήσεις από τον Υπουργό Παιδείας...

«Προφανώς στο Υπουργείο Παιδείας έχουν μπλέξει τους ρόλους τους… Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι ο νομικός σύμβουλος της Αναπληρώτριας Υπουργού κας. Αναγνωστοπούλου συγχρόνως είναι νομικός σύμβουλος του Πανεπιστημίου Κρήτης και προσφάτως, και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) με απευθείας ανάθεση. Σίγουρα τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά», καταγγέλλει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς, με ερώτηση την οποία κατέθεσε στη Βουλή ζητώντας απαντήσεις από τον Υπουργό Παιδείας.

«Υπάρχει άραγε ή όχι σοβαρό θέμα σύγκρουσης συμφερόντων και «ασυμβίβαστου» όταν ο ίδιος νομικός σύμβουλος προσφέρει τις νομικές υπηρεσίες του στην εποπτεύουσα αρχή, δηλαδή το Υπουργείο Παιδείας, και ταυτόχρονα εκπροσωπεί νομικά και δύο από τους εποπτευόμενους φορείς του;», διερωτάται ο κ. Μαυρωτάς και συνεχίζει: «Ένα ακόμη εύλογο ερώτημα που προκύπτει, είναι πώς όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ανεργία, ένα άτομο κατέχει ουσιαστικά τρεις αμειβόμενες θέσεις; Είναι και αυτό κομμάτι του ηθικού πλεονεκτήματος ή της εξουσιαστικής πλεονεξίας; Και αλήθεια πώς προλαβαίνει να ανταποκριθεί σε έναν τέτοιο πραγματικά μεγάλο φόρτο εργασίας;».

Κουμουτσάκος: Δεν είχα ιδέα για την πρόσληψη της πρώην γυναίκας μου στη Βουλή (ΒΙΝΤΕΟ)
Σκρέκας: Σε 8 άξονες τύπου «Εξοικονομώ» η πολιτική για κλιματικά ουδέτερη οικονομία
Γεννηματά για τουρισμό: Να μην επαναληφθούν τα λάθη του 2020 κι έχουμε νέα έξαρση της πανδημίας- Οι προτάσεις του ΚΙΝΑΛ
Τα μηνύματα που έστειλαν ο Καλογρίτσας με τον Παππά – Ο διάλογος που κατέθεσε στη Βουλή (ΦΩΤΟ)
Γεννηματά στην Βουλή: Ο στόχος μας είναι ένα Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο για τη χώρα και την κοινωνία
Δημοσκόπηση Interview: 15,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ – Στο 7,1% το ΚΙΝΑΛ