Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Θεοχαρόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Στήνουν κομματικό κράτος

Θεοχαρόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Στήνουν κομματικό κράτος

«Η υπέρβαση της κρίσης απαιτεί σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, αξιοκρατία και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ιδίως στην δημόσια διοίκηση. Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ όμως προχωρούν στο στήσιμο ενός κομματικού κράτους».

Αυτό αναφέρει, αρχικά, σε σχετική του δήλωση, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας:

«Είναι πραγματικά λυπηρή αυτή η τακτική για την αριστερά, τους διαχρονικούς αγώνες για μία δίκαιη κοινωνία και τον προοδευτικό κόσμο».

«Δεν τιμά την χώρα μας να μας ζητάει ο οποιοσδήποτε εταίρος να υπάρχει αξιοκρατία και όχι κομματοκρατία. Είναι ντροπή», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, για να συνεχίσει:

[adsense]

«Οι νέες και νέοι που βρίσκονται στην ανεργία όπως και όσοι τα έχουν καταφέρει με πολύ κόπο στην ζωή τους έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν απογοήτευση. Μία νέα προοδευτική προοπτική είναι άμεσα αναγκαία».

«Ο κ. Τσίπρας τον Ιανουάριο του 2015, λίγες μέρες πριν αναλάβει την εξουσία, δήλωνε “Ερχόμαστε για να εμπιστευθούμε τη Δημόσια Διοίκηση, ανεξάρτητα από το σε ποιο κόμμα ανήκουν”. Ο ορισμός της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος. Κρίμα», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Send this to a friend