Αθήνα

26 oC

βροχοπτώσεις μεγάλης έντασης

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

(ΒΙΝΤΕΟ) Ατύχημα σοκ στον ποδηλατικό γύρο της Πολωνίας – Σε κώμα 23χρονος ποδηλάτης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχαρόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: Στήνουν κομματικό κράτος

«Η υπέρβαση της κρίσης απαιτεί σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, αξιοκρατία και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ιδίως στην δημόσια διοίκηση. Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ όμως προχωρούν στο στήσιμο ενός κομματικού κράτους». Αυτό αναφέρει, αρχικά, σε σχετική του δήλωση, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας: «Είναι πραγματικά λυπηρή αυτή η τακτική για την αριστερά, τους διαχρονικούς αγώνες για […]

«Η υπέρβαση της κρίσης απαιτεί σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, αξιοκρατία και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις ιδίως στην δημόσια διοίκηση. Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ όμως προχωρούν στο στήσιμο ενός κομματικού κράτους».

Αυτό αναφέρει, αρχικά, σε σχετική του δήλωση, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, προσθέτοντας:

«Είναι πραγματικά λυπηρή αυτή η τακτική για την αριστερά, τους διαχρονικούς αγώνες για μία δίκαιη κοινωνία και τον προοδευτικό κόσμο».

«Δεν τιμά την χώρα μας να μας ζητάει ο οποιοσδήποτε εταίρος να υπάρχει αξιοκρατία και όχι κομματοκρατία. Είναι ντροπή», επισημαίνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, για να συνεχίσει:

[adsense]

«Οι νέες και νέοι που βρίσκονται στην ανεργία όπως και όσοι τα έχουν καταφέρει με πολύ κόπο στην ζωή τους έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν απογοήτευση. Μία νέα προοδευτική προοπτική είναι άμεσα αναγκαία».

«Ο κ. Τσίπρας τον Ιανουάριο του 2015, λίγες μέρες πριν αναλάβει την εξουσία, δήλωνε “Ερχόμαστε για να εμπιστευθούμε τη Δημόσια Διοίκηση, ανεξάρτητα από το σε ποιο κόμμα ανήκουν”. Ο ορισμός της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος. Κρίμα», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Θεοχάρης για κορονοϊό: «Μόλις 400 κρούσματα σε 1,3 εκατ. τουρίστες που επισκέφτηκαν την Ελλάδα τον Ιούλιο»
Τσίπρας κατά Μητσοτάκη: Βουλιμικός και αλαζόνας – Η κυβέρνηση είναι άδειο κουτί με φανταχτερό περιτύλιγμα
Χατζηδάκης: Με το νέο Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων κάνουμε σε 4 χρόνια ό,τι δεν έγινε σε δεκαετίες
Πέτσας: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί στις χερσαίες πύλες εισόδου
ΣΥΡΙΖΑ: «Άρον-άρον η συμφωνία με την Αίγυπτο! Δημιουργεί επικίνδυνα προηγούμενα για τις εθνικές μας θέσεις»
Χρηστίδης: Κραυγαλέο σκάνδαλο η διαχείριση της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου