Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Καμμένος: Και μη αγρότες έπαιρναν επιδοτήσεις

Καμμένος: Και μη αγρότες έπαιρναν επιδοτήσεις

Την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να λύσει το πρόβλημα του ασφαλιστικού εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Παλεύουμε να προστατεύσουμε τις ομαδικές απολύσεις», είπε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και υπογράμμισε ότι στόχος των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με το κουαρτέτο είναι να μη γίνουν περικοπές στις κύριες συντάξεις. Ο ίδιος εξήγησε πως στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση επιθυμεί να προστατεύσει τους νέους επιστήμονες και ταυτόχρονα να πατάξει τη φοροδιαφυγή.

[adsense]

«Η πρόταση των δανειστών ήταν να κόψουμε συντάξεις και η απάντησή μας ήταν ότι αυτό δεν γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κυβερνητικός εταίρος.

Αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις είπε πως το πρόβλημα των αγροτών έγκειται στο ότι ορισμένοι που έχουν μεγάλες εκτάσεις αλλά δεν είναι πραγματικοί αγρότες εισέπρατταν τις επιδοτήσεις σε βάρος των πραγματικών αγροτών, που θα έπρεπε να έχουν αφορολόγητο στο πετρέλαιο.

Ο ίδιος κάλεσε τους αγρότες να αφήσουν τα μπλόκα και να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον πρωθυπουργό ώστε να βρεθεί λύση.

Send this to a friend