Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

"Τρολάρισμα" Κουτσούμπα σε κυβέρνηση: «Είστε τόσο αριστεροί που η ΝΔ σας κατηγορεί ότι της κλέψατε το πρόγραμμα της»

Βέβαιος ότι το παράλληλο πρόγραμμα αποτελεί αντιπερισπασμό και επικοινωνιακό τρικ με σκοπό να παραπλανήσει η κυβέρνηση τον ελληνικό λαό, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κούτσουμπας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ μιλώντας στη Βουλή, κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση ότι επειδή πρόκειται να περάσει σωρεία αντιλαϊκών μέτρων προσπαθήσει να πείσει το λαό ότι λαμβάνει φιλολαϊκά μέτρα.

«Όμως ο θησαυρός είναι άνθρακας διότι οι περισσότερες ρυθμίσεις του παράλληλου προγράμματος είναι γραφειοκρατικού χαρακτήρα» είπε ο κ. Κουτσούμπας, τονίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση εμπαίζει τον κόσμο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι.

«Είναι τόσο αριστερή η πολιτική σας που η ΝΔ σας κατηγορεί ότι της κλέψατε το πρόγραμμα της», είπε με νόημα, υποστηρίζοντας πως η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση είναι συνέχεια της «μαύρης αντιλαικής πολιτικής» που εκτέλεσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

[adsense]

O ίδιος σχολίασε όμως και τις αγροτικές κινητοποιήσεις, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι καλούν σε διάλογο απάτη τους εξεγερμένους και την ίδια στιγμή τους συκοφαντεί.

Ανφερόμενος τέλος, στο προσφυγικό υποστηρίζοντας ότι η αποδοχή εκ μέρους της κυβέρνησης στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα οδηγήσει σε νέες πολεμικές επιχειρήσεις και κατά συνέπεια σε νέες προσφυγικές ροές.

Send this to a friend