Αθήνα

 

22 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

screenshot 21
Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για Αλεξάνδρου – Τούνη: «Είναι χυδαίο, είναι άνανδρο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τείχη προστασίας στον Μουζάλα βάζουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Οι περισσότεροι, είτε με συνεντεύξεις είτε με δηλώσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζουν το έργο του Γιάννη Μουζάλα και στέκονται ιδιαιτέρως στους όρους ανθρωπισμού με τους οποίους επιχειρεί τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Απόψε η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι είναι αντίθετη σε κάθε προσπάθεια ή σκέψη για την απομάκρυνση του Γιάννη Μουζάλα.

 Τη στήριξη τους στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα δηλώνουν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμώντας ότι δεν συντρέχουν λόγοι για την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.

        voutsis Νίκος Βούτσης

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, παρέσχε στήριξη στον κ. Μουζάλα, λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρόεδρος της Βουλής προέβλεψε μάλιστα ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα παραμείνει στη θέση του.

«Κανείς δεν είναι υπό προθεσμία. Είτε υπουργός, είτε συνεργαζόμενος» ανέφερε ο κ. Βούτσης, κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την απομάκρυνσή του κ. Μουζάλα. Προέβλεψε, μάλιστα, ότι ο κ. Μουζάλας δεν θα αποπεμφθεί αλλά θα δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις και θα λυθεί το ζήτημα. «Δεν θα έχουμε άλλου τύπου εξελίξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι για τον ίδιο είναι επαρκείς οι εξηγήσεις που έχει ήδη δώσει ο κ. Μουζάλας περί γλωσσικής παραδρομής. «Κατ’ εμέ οι εξηγήσεις που δόθηκαν ήταν επαρκείς, αλλά ο καθένας που θέτει ένα θέμα ίσως να θέλει και περισσότερες», είπε ο κ. Βούτσης.

         FILHSΝίκος Φίλης

Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μιλώντας στην ΕΡΤ υπογράμμισε πως «για τον κύριο Μουζάλα υπάρχει μια γενική εκτίμηση και αναγνώριση για το έργο του και εντός και εκτός Ελλάδας. Είναι από τους πυλώνες προκειμένου η χώρα μας να ανταποκριθεί με όρους ανθρωπιστικούς και αποτελεσματικά στο μεγάλο πρόβλημα των προσφύγων. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ανέφερε ότι είπε μια ατυχή λέξη, πράγματι, που ξεφεύγει από την επίσημη θέση της χώρας» απάντησε ο κ. Φίλης ερωτηθείς για το θέμα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. «Πιστεύω ότι το μείζον θέμα, και μάλιστα την παραμονή της Συνόδου Κορυφής, είναι η συνοχή -που είναι δεδομένη- του κυβερνητικού σχήματος να εκφράζεται και στα πρόσωπα και στην πολιτική», σημείωσε ο υπουργός Παιδείας.

fotiou_6_2_1-700x400-660x330Θεανώ Φωτίου

Η αναπληρώτρια υπουργός Θεανώ Φωτίου μιλώντας στο ραδιοσταθμό Βήμα FM είπε ότι όλοι πρέπει να σκεφτούν λίγο παραπάνω και υπογράμμισε τον ρόλο του κ. Μουζάλα στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. «Όλοι πρέπει να σκεφτούν λίγο παραπάνω… Κατανοώ εντελώς τον κ. Μουζάλα, ο οποίος βρίσκεται σε διεθνή fora από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπου εκεί, όπως ξέρετε, η λέξη που ακούγεται για το κράτος αυτό είναι αυτή, και εκείνος απαντάει κανονικά με την ελληνική ορολογία… Μου φαίνεται πολύ ανθρώπινο να μπορεί ο κ. Μουζάλας να κάνει αυτό το λάθος, να του ξέφυγε, όχι γιατί το πίστευε, αλλά γιατί μέσα στη ρύμη του λόγου του -και έτσι όπως μιλάει ο καθείς- και προσπαθώντας να εστιάσει στα πολύ σημαντικά που συμβαίνουν, να μπορεί να κάνει και αυτό το λάθος», ανέφερε η κ. Φωτίου και εκτίμησε: «Από εκεί και ύστερα, πόσο να το τραβήξουμε αυτό το θέμα; Νομίζω ότι θα δοθούν όσες εξηγήσεις οφείλουν να δοθούν και θα τελειώσει το θέμα ανάμεσα σε ανθρώπους που συνεργάζονται και μάλιστα οι οποίοι, αυτήν τη στιγμή, τραβάνε ένα έργο τρομακτικό και οι δύο, ο ένας ως αρχηγός του στρατού, ο άλλος ως υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής. Φαντάζομαι ότι αυτά τα προβλήματα λύνονται».

Ρένα Δούρου       dourou_2410

Υπέρ του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής τάχθηκε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, σε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο twitter: «Το αίτημα για παραίτηση, παρά τη “συγγνώμη”, προκρίνει το κομματικό ακροατήριο, υπονομεύοντας τη χώρα ολόκληρη ενόψει της κρίσιμης συνόδου» σχολίασε η κ. Δούρου.

 

 

Γιώργος ΚατρούγκαλοςΟ Κατρούγκαλος καλεί τους πολίτες να βγουν στους δρόμους για το Ασφαλιστικό που ο ίδιος φέρνει

Με ανάρτησή του στο twitter και ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος σχολίασε για τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής: «Κανείς δεν έχει κάνει περισσότερα από το Γιάννη Μουζάλα για την προστασία των προσφύγων, τα εθνικά συμφέροντα και την τιμή της Ευρώπης».

 

 

papadimoulis_2011  Δημήτρης Παπαδημούλης

Για ψηφοθηρία, αντιπολιτευτική σκοπιμότητα και πατροδοκαπηλεία έκανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του ΕΚ Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στον Real Fm 97.8.

«Ο κ. Μουζάλας δεν χρειάζεται να υποβάλλει την παραίτησή του. Είναι ένας από τους καλύτερους υπουργούς της κυβέρνησης σε ένα κρίσιμο πόστο, το προσφυγικό-μεταναστευτικό, και αυτήν την ώρα που κορυφώνεται μια μάχη για το προσφυγικό απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και συνοχή, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, με βάση το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών. Είμαστε παραμονές της Συνόδου Κορυφής», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης και χαρακτήρισε υπερβολικό τον θόρυβο που προκλήθηκε για το θέμα, όταν μάλιστα ο κ. Μουζάλας ευθύτατα απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για το λεκτικό του ολίσθημα. «Η υπερβολή γύρω από αυτό το θέμα “μυρίζει” ψηφοθηρία, αντιπολιτευτική σκοπιμότητα και για ορισμένους πατριδοκαπηλεία. Ο κ. Μουζάλας είναι πολύ περισσότερο πατριώτης από αρκετούς από αυτούς και το αποδεικνύει καθημερινά», είπε ο κ. Παπαδημούλης.

Παναγιώτης Κουρουμπλής

«Ο κ. Μουζάλας είναι ένας άνθρωπος εργατικός, αθόρυβος, δουλεύει από το πρωί έως το βράδυ, τρέχει, κοπιάζει και έγινε ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε, νομίζω με έναν τέτοιο τρόπο ειλικρινή, που περισσεύει να κάνω άλλο σχόλιο, γιατί θα αδικούσε έναν άνθρωπο που έχει δώσει τη ζωή του σε αυτή την προσπάθεια», σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής για το θέμα που προέκυψε με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής που αποκάλεσε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία».

«Σε τελική ανάλυση, πατριωτισμός είναι να κάνεις κάτι που να μην δίνει το δικαίωμα σε άλλους να αναφέρονται αρνητικά στην πατρίδα σου και αυτό το κάνει ο κ. Μουζάλας. Έγινε ένα λάθος, εντάξει, ζήτησε συγγνώμη. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο, παρά να πω ότι εγώ τιμώ έναν άνθρωπο που πραγματικά έχει δώσει τη ζωή του», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Αναφερόμενος στην αντίδραση του Πάνου Καμμένου ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του κ. Μουζάλα, ο υπουργός σημείωσε: «Κατανοώ τις ευαισθησίες του κ. Καμμένου, αλλά νομίζω ότι μπορεί να ξεπεραστεί το θέμα αυτό».

      Τάσος Κουράκης

Ήταν μια ατυχής στιγμή και τίποτα περισσότερο» δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος, Τάσος Κουράκης, αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό της ΠΓΔΜ ως “Μακεδονία” από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα. Ο κ. Κουράκης, μιλώντας στην εκπομπή “Δεύτερη Ανάγνωση”, αφού τόνισε ότι το ζήτημα με την ονομασία της ΠΓΔΜ δεν είναι ασήμαντο, εκτίμησε ότι δεν θα δοθεί περαιτέρω έκταση, καθώς -όπως είπε- αυτή τη στιγμή απασχολούν τη χώρα τόσα άλλα ανοιχτά θέματα.

Μάλιστα, επέκρινε τη ΝΔ για το γεγονός, όπως επισήμανε, ότι ενώ ο κ. Μουζάλας παραδέχτηκε το λάθος του, η αξιωματική αντιπολίτευση διογκώνει το θέμα για να δημιουργήσει πρόβλημα και να αποδυναμώσει τον υπουργό. «Αυτό που έκανε ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Κουμουτσάκο ήταν χειρότερο. Να πέσουν και να εκμεταλλευτούν μια ατυχή στιγμή στην παραδρομή του λόγου»μ είπε ο κ. Κουράκης και προσέθεσε: «Ο κ. Σαμαράς και ο πατέρας του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι είχαν διαχειριστεί αυτό το ζήτημα επί δεκαετίες, δεν μπόρεσαν να το λύσουν και έχουν καταστραφεί συμμαχίες και διπλωματικές ενέργειες όλο αυτό το διάστημα».

[adsense]

         Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή της απόψε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι «είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή σκέψη για απομάκρυνση του συντρόφου Μουζάλα».

«Η προσφορά του και η δράση του στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης υπήρξε όχι μόνο υποδειγματική αλλά πολύ περισσότερο βαθιά ανθρωπιστική τη στιγμή που η Ευρώπη υψώνει τείχη και βυθίζεται στο σκοτάδι. Ο Γιάννης Μουζάλας, πρέπει να συνεχίσει από τη θέση του υπουργού να δίνει τη μάχη για το αυτονόητο. Κανένας άνθρωπος εγκλωβισμένος στη δίνη του πολέμου. Ανοιχτά σύνορα – ασφαλής διάδρομος για όλους», αναφέρει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό έβαλε ο Μουζάλας-«Διχασμένη» η αντιπολίτευση!

Ορυμαγδός αντιδράσεων σε κοινωνία και κόμματα προκλήθηκε από τη δήλωση-«γκάφα» του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα να πει τα Σκόπια… Μακεδονία, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου για την κυβέρνηση.

Πάντως, η πιο οξεία αντίδραση προήλθε από τον κυβερνητικό εταίρο, τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, που ζήτησε μετ’ επιτάσεως την παραίτηση Μουζάλα. Μάλιστα, ούτε η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως… ηρέμησε τον μαινόμενο επικεφαλής των ΑΝΕΛ.

Σε εμφανή ένταση ο κ. Καμμένος, αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου τόνισε ότι είναι «κόκκινη γραμμή» για τους ΑΝΕΛ η παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα.

«Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό και είχαμε μια συζήτηση για την αυριανή Σύνοδο Κορυφής και για τον Μουζάλα. Του εξήγησα ότι οι ΑΝΕΛ εμμένουμε στη θέση μας. Ζητώ την παραίτηση του κ. Μουζάλα, ο οποίος μπορεί να προέβη όπως είπε σε λεκτικό ατόπημα, αλλά για εμάς το θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να υποβάλλει την παραίτηση του έστω για ευθιξία. Ο κ. Μουζάλας βρίσκεται τώρα τις Βρυξέλλες. Ο πρωθυπουργός είπε ότι κατανοεί και την ευθιξία μας και αυτή του ελληνικού λαού. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να επιστρέψει ο κύριος Μουζάλας από τις Βρυξέλλες και να γίνουν οι περαιτέρω ενέργεις. Ο κ. Μουζάλας δεν έχει την ψήφο εμπιστοσύνης από εμάς, Η κυβέρνηση την έχει».

«Δεν υπάρχει παραίτηση Μουζάλα- Αποφασίζει ο Τσίπρας μετά τη Σύνοδο Κορυφής!»

Σημειώνεται, πως νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό πως ο Γ. Μουζάλας είχε υποβάλει την παραίτησή του και την είχε θέσει στη διάθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κάτι που η κυβερνητική εκπρόσωπος διέψευσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως είπε η κα Γεροβασίλη “υπήρξε συνάντηση του επικεφαλής των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό για το θέμα του κ. Μουζάλα, όπου δόθηκαν εξηγήσεις”.

“Ο αναπληρωτής υπουργός παραδέχθηκε δημόσια το σφάλμα του και ζήτησε συγγνώμη. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση κατανοούν την ευαισθησία του κ. Καμμένου, των ΑΝΕΛ και του ελληνικού λαού για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ”, είπε η ίδια προσθέτοντας πως “η κυβέρνηση παραμένει σταθερή στην θέση της για την ονομασία της ΠΓΔΜ”.

Ωστόσο, όπως είπε “προέχει η αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης και η αυριανή Σύνοδος Κορυφής, οπότε οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από την κρισιμότατη Σύνοδο Κορυφής”.

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε, πως “η κυβερνητική συνοχή δεν απειλείται”, ενώ ξεκαθάρισε πως παρά τη δύσκολη επικοινωνία με τον κ. Μουζάλα, που έχει πάει από νωρίς το πρωί στο εξωτερικό, δεν έχει τεθεί στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτηση του υπουργού, παρά τα όσα ακούγονται.

Διχασμένη η Αντιπολίτευση-Παραίτηση Μουζάλα ζητά η ΝΔ

Πάντως η Αντιπολίτευση έδειξε μια διχαστική εικόνα ως προς την αντιμετώπιση του κ. Μουζάλα, αφού δεν ζήτησαν όλα τα κόμματα την παραίτησή του. Σκληρή γραμμή κράτησε η ΝΔ, που χαρακτηρίζει επιβεβλημένη την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής

«Η παραίτηση του κ. Μουζάλα είναι επιβεβλημένη και για το ολίσθημα, αλλά και για την κατάσταση στο προσφυγικό», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος και προσέθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος σε ένα δίλημμα: ή Μουζάλας ή Καμμένος».

«Σοβαρά ολίσθημα που συνιστά αλλοίωση της πάγιας εθνικής γραμμής» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος το ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας αποκάλεσε «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ. Συνεχίζοντας ανέφερε ότι από χθες η ΝΔ είπε ότι κ. Μουζάλας είχε την υποχρέωση να σκεφθεί την παραίτησή του. Εκείνος αρνήθηκε και τον στήριξε μάλιστα, σύμφωνα με διαρροές από κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας.

Γεννηματά: «Ολίσθημα Μουζάλα, που ζήτησε συγγνώμη-Ο Καμμένος εκβιάζει τη χώρα…»

Άκρως επιθετική κατά του συγκυβερνήτη Π. Καμμένου εμφανίστηκε η επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά η οποία δήλωσε κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός της πως «την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση χωρίς συνοχή, χωρίς κύρος, χωρίς προοπτική. Το λάθος Μουζάλα είναι σίγουρα ολίσθημα, έχει ζητήσει συγνώμη. Ο κος Καμμένος εκβιάζει στην πιο δύσκολη στιγμή για την χώρα».

«Το καράβι είναι ακυβέρνητο και το πλήρωμα σε ανταρσία. Η κρίση της κυβέρνησης δεν μπορεί να μετατραπεί σε εθνική κρίση. Καλείται ο πρωθυπουργός να δώσει λύση», επισήμανε μεταξύ άλλων.

[adsense]

«Ποτάμι»: «Το σαρδάμ δεν είναι λόγος παραίτησης»

Το σαρδάμ δεν είναι λόγος παραίτησης, επισημαίνει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του για τις δηλώσεις Μουζάλα περί «Μακεδονίας» και την αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος ζητά την παραίτηση του υπουργού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνεται σε αυτούς. Εθνοκάπηλοι όλων των ειδών συμμαζευτείτε. Η χώρα έχει τραγικά προβλήματα μπροστά της, μην καταπίνουμε την κάμηλο και διυλίζουμε τον κώνωπα».

Την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα ζήτησε ωστόσο ο Χάρης Θεοχάρης, συντασσόμενος με την πρόταση Καμμένου και διαφοροποιούμενος για άλλη μια φορά από το κόμμα του.

Συγκεκριμένα, την ώρα που το Ποτάμι έλεγε πως «υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραιτηθεί ένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά τα σαρδάμ δεν περιλαμβάνονται σε αυτούς», ο κ. Θεοχάρης δήλωνε στον ANT1 ότι «ένα λάθος τέτοιου μεγέθους δεν μπορεί να λυθεί με άλλο τρόπο, εκτός της παραίτησης του υπουργού».

Ένωση Κεντρώων: «Ντροπιαστική γκάφα Μουζάλα…»

Ντροπιαστική χαρακτήρισε, με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, την γκάφα του Γιάννη Μουζάλα.

Κάλεσε μάλιστα τον Αλέξη Τσίπρα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες: «Ένα πράγμα μόνο δεν είχαμε ακούσει από την κυβέρνηση, το να λένε τα Σκόπια «Μακεδονία». Και να που έγινε και αυτό δια στόματος του κ. Μουζάλα».

«Η πράξη αυτή είναι το λιγότερο ντροπιαστική για όλους τους Έλληνες. Καλούμε αμέσως τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει τα λεγόμενα του κ. Μουζάλα και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κόμματος Λεβέντη.

Η ΔΗΜΑΡ δεν ζητάει παραίτηση, αλλά κατακρίνει τον Μουζάλα!

«H χθεσινή αναφορά του Γιάννη Μουζάλα είναι λάθος, το οποίο παραδέχτηκε και ο ίδιος ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής» επισημαίνει η Δημοκρατική Αριστερά.

«Τα ζητήματα αυτά είναι εξόχως σοβαρά και απαιτούν την προσοχή όλων» προσθέτει το σχετικό σχόλιο.

Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ, «οι ευθύνες της κυβέρνησης και του υπουργού είναι τεράστιες για την ντροπιαστική κατάσταση και το χάος που επικρατεί στην Ειδομένη και σε όλη τη χώρα στο προσφυγικό».

Τα μηνύματα που έρχονται από το εξωτερικό για την αυριανή Σύνοδο Κορυφής, όπως αναφέρει η Αγίου Κωνσταντίνου, είναι ανησυχητικά.

«Για άλλη μια φορά η ελληνική κυβέρνηση δείχνει αιφνιδιασμένη και φαίνεται να μην έχει κάνει τις κατάλληλες συμμαχίες. Επιτέλους, ας σοβαρευτεί πριν να υπάρξουν δραματικά τετελεσμένα» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

screenshot 9

28/03/2024 | 17:43

Πάολα: Η απάντηση για τα επικριτικά σχόλια μετά τις εμφανίσεις της κόρης της στα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδούσε

28/03/2024 | 17:23

The Chase-Ο «αδέκαστος επιθεωρητής» Ηλίας Αλεξίου: «Είπα στη γυναίκα μου πάω να σου πάρω ένα αυτοκίνητο και έρχομαι… και το κέρδισα»

28/03/2024 | 17:05

My Style Rocks- «Κόκκαλο» η Κατερίνα Καραβάτου με τo κορμάκι του Λάκη Γαβαλά: «Είναι πέρα από κάθε φαντασία»
6167164

28/03/2024 | 16:59

Live: Ξεκίνησαν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή – Μετωπική σύγκρουση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας

28/03/2024 | 16:47

Κλέλια Ανδριολάτου για τα σχόλια Μουρατίδη κατά Παπακαλιάτη: Υπάρχει ελευθερία και δικαίωμα λόγου

28/03/2024 | 16:35

Σταμάτης Φασουλής: Ετοιμάζει επιθεώρηση – έκπληξη για το καλοκαίρι
skyloi epithesh1

28/03/2024 | 16:02

Ραφήνα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μια γυναίκα ύστερα από επίθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

28/03/2024 | 15:47

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να έρθει, δικαίωμά μου δεν είναι; Δεν θέλω να τον δω, δεν θέλω να τον συναντήσω»

28/03/2024 | 15:40

Δημήτρης Λάλος-Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Είναι ζευγάρι και στη ζωή;

28/03/2024 | 15:30

Έχετε πρόβλημα με την ακοή σας; Ελέγξτε το σάκχαρό σας

28/03/2024 | 15:22

Βάσω Γουλιελμάκη: «Κάθε πρωί θα κοιταχτώ στον καθρέφτη και θα πω μπράβο, είσαι πολύ ωραία, προχώρα»

28/03/2024 | 15:12

Γ.Παπανδρέου: Εσείς της ΝΔ υπηρετείτε τους ισχυρούς της ελίτ – Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας
koutsoumpas vouli ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ eurokinissi 768x512

28/03/2024 | 15:05

Επίσκεψη Κουτσούμπα στην Κύπρο: Το ΚΚΕ στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα του Κυπριακού λαού για μια πατρίδα ενιαία

28/03/2024 | 15:01

Δείτε live τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή – Στις 17:00 ξεκινούν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

28/03/2024 | 14:56

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο»
simos vasilis
Βασίλης Σίμος: Ο πρόεδρος της ιχθυαγοράς Αθηνών αναλαμβάνει πολιτικός εκπρόσωπος στο κόμμα Δημοκράτες
bf48c002d3f25d23f1f90663d9b2325d xl
Νέες δηλώσεις Ταμήλου μετά τη διαγραφή του: Εμείς οι Τρικαλινοί δεν ευθυνόμαστε για τις διαδικασίες απονομής της Δικαιοσύνης
margaritis
Θ.Μαργαρίτης για Φλωρίδη: «Δεν σέβεται τον χώρο που τον ανέδειξε, προφανώς σοσιαλιστής δεν υπήρξε ποτέ»
spartiates 1 1 1024x683
Καταψηφίζει την πρόταση μομφής ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς
19284611 ragousis
Ραγκούσης: Εάν η ΝΔ δεν ήταν πλειοψηφία, ο κ. Καραμανλής θα είχε ήδη τεθεί στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης
karamanlis 270324
Κώστας Καραμανλής: Δεν κρύβομαι, δεν κρύφτηκα και δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία