Αθήνα

7 oC

σποραδικές νεφώσεις

"Στις εκλογές θα κατέβουμε μόνοι μας με στόχο ένα ποσοστό 12%" ξεκαθαρίζει ο Λεβέντης

"Στις εκλογές θα κατέβουμε μόνοι μας με στόχο ένα ποσοστό 12%" ξεκαθαρίζει ο Λεβέντης

Σαν συμμαχία μεταξύ των αστυνομικών με τους ληστές που κυνηγούν παρομοίασε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ο ίδιος και το κόμμα του στο διάλογο ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.

«Αν συμμετάσχω και εγώ σε αυτό τι θα πει ο κόσμος» διερωτήθηκε και πρόσθεσε «εγώ πολέμαγα να μπω στην βουλή 30 χρόνια όταν εκείνοι έπαιρναν δάνεια για τα κόμματά τους και έκαναν διορισμούς. Άλλωστε και οι ίδιοι με βλέπουν σαν ξένο σώμα, ποτέ δεν στήριξαν στην βουλή δική μου πρωτοβουλία».

Στις εκλογές η Ένωση Κεντρώων θα κατεβεί μόνη της και εκλογικός της στόχος θα είναι ένα ποσοστό 10 με 12% ανάλογα και με τα γκάλοπ είπε ο κ. Λεβέντης.

Για το θέμα που δημιουργήθηκε στη Σοσιαλιστική Διεθνή και τον Γιώργο Παπανδρέου είπε ότι η μόνη σχέση που έχει με τον πρώην πρωθυπουργό είναι να τον συναντά σε καμιά γιορτή.

[adsense]

Όπως είπε ο ίδιος, πριν από έναν μήνα είχε κάνει αίτηση να μπει το κόμμα του στην Σοσιαλιστική Διεθνή και αυτή έγινε αποδεκτή. Στο πλαίσιο αυτό τον ειδοποίησαν τα στελέχη του ότι τηλεφώνησε και ο κος Παπανδρέου για να συζητήσουν το θέμα.

Ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι δεν αφορά τον διάλογο που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ, To Ποτάμι και τον κ. Παπανδρέου.

Send this to a friend