Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ο Τριαντάφυλλος «δίκασε» την Μαριπόζα στο Survivor και στο Twitter έγινε «χαμός»!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

8 χρόνια από τον θάνατο του Μιχ. Παπαγιαννάκη- Θεοχαρόπουλος: «Ένας αριστερός ρεαλιστής που απαρνήθηκε τον λαϊκισμό»

Φόρο τιμής στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μιχάλη Παπαγιαννάκη, που έφυγε σαν σήμερα 26 Μαΐου του 2009, θέλησε να αποτίσει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...

Φόρο τιμής στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μιχάλη Παπαγιαννάκη, που έφυγε σαν σήμερα 26 Μαΐου του 2009, θέλησε να αποτίσει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Συμπληρώνονται σήμερα 8 χρόνια από τον θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη. Ήταν ένας άνθρωπος χωρίς ιδεοληψίες που δεν τον ενδιέφερε το πολιτικό κόστος. Υπέρμαχος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης τόνιζε ότι η πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης είναι η πιο αριστερή πρόταση. Επέμενε στην ανάγκη θωράκισης των δημοκρατικών θεσμών καθώς έλεγε ότι «όσο και αν κάποιοι στην Αριστερά εξακολουθούν να μην αποδίδουν στους θεσμούς τη σημασία που πραγματικά έχουν, ωστόσο έχουν δύναμη και συνέχεια. Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι θεσμοί μένουν και διευρύνονται». Ένας αριστερός ρεαλιστής και οραματιστής ταυτόχρονα που απαρνήθηκε τον λαϊκισμό και την εσωστρέφεια. Με τις θέσεις και την δράση του ξεχώριζε όχι μόνο στην Αριστερά αλλά και σε ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Μιχάλη Παπαγιαννάκη λείπεις!», ήταν η σχετική ανάρτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Μητσοτάκης: Πρώτα θα ανοίξουν τα σχολεία και μετά οι άλλες δραστηριότητες
ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα υπογράφουν 15 πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος
Οι σκέψεις και οι σχεδιασμοί για τα επόμενα βήματα στην άρση των περιορισμών
Μωραΐτης εναντίον Αυγενάκη: «Βρώμικο, επικοινωνιακό κι επικίνδυνο παιχνίδι, με τεράστια υποκρισία και μικροπολιτική απρέπεια»
Ανδρουλάκης σε Μπορέλ: Μην εξελιχθείτε σε Πόντιο Πιλάτο με την Τουρκία
Στήριξη υπό προϋποθέσεις στα εθνικά θέματα από τον Τσίπρα