Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ηλικία 23 ετών! Όταν έλεγε πως ο «Μαρξισμός είναι ελκυστικός»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βόμβες Βαρουφάκη: Καρφώνει τον Τσίπρα για το Plan B της δραχμής

Ως «άμυνα» που σχεδιάστηκε κατόπιν εντολής του Αλέξη Τσίπρα παρουσιάζει το Plan B ο Βαρουφάκης. [adsense] Αλλεπάλληλες είναι οι αναρτήσεις του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter, με αφορμή τις αποκαλύψεις Γκαλμπρέιθ για το σχέδιο που είχε εκπονηθεί πέρυσι, πριν και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, δηλαδή το σχέδιο για έξοδο από το ευρώ […]

Ως «άμυνα» που σχεδιάστηκε κατόπιν εντολής του Αλέξη Τσίπρα παρουσιάζει το Plan B ο Βαρουφάκης.

[adsense]

Αλλεπάλληλες είναι οι αναρτήσεις του Γιάνη Βαρουφάκη στο Twitter, με αφορμή τις αποκαλύψεις Γκαλμπρέιθ για το σχέδιο που είχε εκπονηθεί πέρυσι, πριν και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, δηλαδή το σχέδιο για έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή στη δραχμή.

Μάλιστα σε μία από αυτές τις αναρτήσεις, ο πρώην υπουργός Οικονομικών «καρφώνει» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι ήταν αυτός που είχε δώσει τις σχετικές εντολές.

«”Αν οι…δανειστές μας, προετοίμαζαν σχέδιο grexit, εμείς δεν έπρεπε να σχεδιάσουμε τις άμυνές μας;” Α. Τσίπρας», γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης, υπενθυμίζοντας έτσι τι είχε αναφέρει από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Φώφης Γεννηματά. «Αυτό που κάνετε είναι έξω και πέρα από κάθε λογική. Φυσικά και είχα δώσει προσωπικά εντολή να συγκροτηθεί ομάδα επεξεργασίας σχεδίου άμυνας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης» είχε πει ο κ. Τσίπρας, απευθυνόμενος στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Γεννηματά: Δεν «έφαγα» τον Λοβέρδο, αξιοποιώ όλα τα στελέχη – Το ΚΙΝΑΛ δεν «κοιτάζει» μια προς ΣΥΡΙΖΑ & μια προς ΝΔ
Έτσι θ’ ανοίξει η αγορά – Τι θα εισηγηθούν οι ειδικοί και τι αποφάσεις θα λάβει η κυβέρνηση, αλλά και με ποιο τρόπο και για ποιο λόγο
Λοβέρδος: Αν το ΚΙΝΑΛ δεν υπερδιπλασιάσει δυνάμεις, θα έχει την τύχη του Ποταμιού
Φίλης: Θα αγωνιστούμε να μην εφαρμοστεί η αστυνομία στα Πανεπιστήμια
Δημοσκόπηση Marc: Η πλειοψηφία θεωρεί ότι πρέπει να πάμε σε συνομιλίες με την Τουρκία μόνο για τα θαλάσσια σύνορα
Παφίλης: Τη νύχτα των Ιμίων τα ελληνικά πολεμικά πλοία ήταν έτοιμα να επέμβουν και μας είπαν «stop»