• Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου
  • 11:10

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αγωγή κατά Κυρανάκη κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης! ΝΔ: «Να τον χαίρεται ο Τσίπρας»

Αγωγή κατά του αναπληρωτή Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, αξιώνοντας το ποσό των 300.000 ευρώ και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και επιπλέον ζητά την προσωρινή του κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Η ΝΔ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αποκαλεί τον δημοσιογράφο «δικομανή Κλουζώ της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Τσίπρα», επισημαίνοντας ότι το κόμμα ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».

Send this to a friend