Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Άγριο χώσιμο» ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για την επιλογή των Άδωνι και Χατζηδάκη στην αντιπροεδρία

«Άγριο χώσιμο» ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για την επιλογή των Άδωνι και Χατζηδάκη στην αντιπροεδρία

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την τοποθέτηση των βουλευτών του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη στη θέση των αντιπροέδρων της «γαλάζιας» παράταξης.

Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς», ενώ αναφερόμενο στον κ. Γεωργιάδη, σχολιάζουν ότι «η μακρόχρονη διαδρομή του στην πολιτική, από την εποχή του ΛΑ.Ο.Σ. ως την ένταξη του στη Ν.Δ. επί προεδρίας Αντ. Σαμαρά, έχει δώσει άπειρα δείγματα γραφής που μόνο αποδομούν το μετριοπαθές και ευρωπαϊκό προφίλ που προσπαθεί διακαώς να χτίσει η νέα ηγεσία της Ν.Δ.».

[adsense]

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ως «εγγύηση για την προσήλωση της Ν.Δ. στις πιο ακραίες επιταγές της νεοφιλελεύθερης ατζέντας, που έχουν ως προμετωπίδα την αποδόμηση του κράτους πρόνοιας και την εξόντωση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, στις οποίες ομνύει με το δικό του ακροδεξιό στυλ και ο έτερος αντιπρόεδρος την τοποθέτηση του κ. Χατζηδάκη».

«Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς, που συμβολίζει το νέο ξεκίνημα της ΝΔ, φτιαγμένο με τα πιο παλιά και φθαρμένα υλικά», αναφέρεται στο σχόλιο του κόμματος.

Send this to a friend