Αθήνα

13 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

«Αλήτη... μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω»: Τα απειλητικά μηνύματα του Καμμένου στον Κοτζιά

Παραλήπτης απειλητικών μηνυμάτων που έφεραν ως αποστολέα τον Πάνο Καμμένο κατήγγειλε ότι είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, βγάζοντας, μάλιστα, στη φόρα το περιεχόμενό τους.

Παραλήπτης απειλητικών μηνυμάτων που έφεραν ως αποστολέα τον Πάνο Καμμένο κατήγγειλε ότι είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, βγάζοντας, μάλιστα, στη φόρα το περιεχόμενό τους.

Σήμερα ο κ. Κοτζιάς κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του Πάνου Καμμένου, κατηγορώντας τον ως φυσικό και ηθικό αυτουργό για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή, ηθική αυτουργία και άμεση συνέργεια σε απειλή, διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατά πολιτικού σώματος ή της Κυβέρνησης.

Ο κ. Κοτζιάς ισχυρίζεται ότι έλαβε μηνύματα όπως τα ακόλουθα:

Α) Στις 15.07.2018 και ώρα 03.23 και ενώ βρισκόταν σε επίσημη επίσκεψη στην Βολιβία, έλαβε στο κινητό τηλέφωνό το εξής μήνυμα από τον μηνυόμενο:«Αρκετά ανέχτηκα τις αυθαιρεσίες σου και την μανία αυτοπροβολής σου στα ΜΜΕ. Την επόμενη φορά που θα πιάσεις στο στόμα σου εμένα ή τους ΑΝΕΛ θα σε ξεφτιλίσω δημόσια, η εμπλοκή σου με τις βίζες και τον συνέταιρο του Σόρος με τον Πλατή θα ψαχτεί και αλλοίμονο αν έχεις κάνει συναλλαγή».

Β) Στις 30.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.12 και ενώ βρισκόταν στο Εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους: «Τώρα θα απολογηθείς για τα 24.000.000 ευρώ απόρρητα … αλήτη» στις 20.32 την ίδια ημέρα «… Μαζέψου γιατί θα σε τελειώσω».

Η μέσω Twitter απάντηση του Πάνου Καμμένου

Στη μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών και επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ Νίκου Κοτζιά απάντησε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, επιτιθέμενος στον άλλοτε συνάδελφό του στους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Μετά από ένα μήνα αναμονής μήπως και ξαναγίνει υπουργός, ο μόνιμα δοτός και ουδέποτε εκλεγμένος αρχηγός του ανύπαρκτου ΠΡΑΤΤΩ, κατέθεσε μήνυση με τον επίσημο δικηγόρο των Γερμανών», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω twitter ο Π. Καμμένος και συμπλήρωσε: «Είμαι έτοιμος και θα καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία στη δικαιοσύνη που τόσο φοβάται».

Send this to a friend