• Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου
  • 20:40

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Αμυράς: Εγώ ζήτησα να αποκτήσουμε φιλελεύθερη ταυτότητα- Μαυρωτάς: Η Πασοκοποίηση του KINAΛ οδήγησε στην αποχώρηση του Ποταμιού

«Εγώ ζήτησα να αποκτήσουμε φιλελεύθερη ταυτότητα» δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Αμυράς μιλώντας σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6 για το διαζύγιο με το Κίνημα Αλλαγής.

Όπως είπε στην συνέχεια, «αποφασίσαμε αυτόνομη πορεία αλλά πρώτο θέμα πρέπει να είναι οι συνεργασίες. Όχι με ποιον θα πάμε και θα αφήσουμε αλλά με βάση τα πέντε βασικά σημεία προτεραιοτήτων που θα μπορέσουμε να συζητήσουμε. Όχι θα πάω με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ αλλά με όποιον θα συνεργαστεί για θέματα όπως χωρισμός κράτους-εκκλησίας, ιδιωτικά πανεπιστήμια, μείωση σπαταλών στο Δημόσιο»

Γιώργος Μαυρωτάς: «Δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση»

Η Πασοκοποίηση του όλου εγχειρήματος οδήγησε στην αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής δήλωσε από την πλευρά του, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς.

«Όταν σου λένε ότι θα παίξεις ένα διακοσμητικό ρόλο σε κάτι που δεν είσαι ένας ανεπιθύμητος μουσαφίρης, όπως θεωρούν κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ, αλλά ο συνιδρυτής του πράγματος, τότε καλό είναι να χωρίζεις, κι έγινε με έναν ωραίο τρόπο. Αν θέλετε να σας μιλήσω με όρους μουντιάλ πιο πιθανό να πάρει το μουντιάλ η Γερμανία παρά να στηρίξουμε εμείς την κυβέρνηση» πρόσθεσε.

Send this to a friend