Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μέχρι και ανακοίνωση εξέδωσε το ΥΠΕΘΑ για τον… μπούλη του Τσίπρα που «τσακίστηκε», ενώ έκανε σκι

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση του ατυχήματος του συγκυβερνήτη ή «μπούλη» κατά το παρελθόν, όπως είπε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, Πάνου Καμμένου, ενώ έκανε σκι στις Άλπεις.

Μάλιστα επειδή τραυματίστηκε, το ΥΠΕΘΑ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, «υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος εισήχθη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας για προγραμματισμένη αποκατάσταση χρόνιου ορθοπεδικού προβλήματος στην ωμοπλάτη. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε 24 ώρες».

Πως τραυματίστηκε

Την είδηση του τραυματισμού υπουργού της κυβέρνησης στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του στις Άλπεις είχε αποκαλύψει αρχικά το ereportaz.gr.

Το ατύχημα, προήλθε, κατά την διάρκεια που ο υπουργός έκανε σκι! Το αποτέλεσμα της προσπάθειας ήταν μια μεγαλοπρεπέστατη τούμπα η οποία όμως του προκάλεσε κακώσεις στην κλείδα και τα πλευρά.

Εν συνεχεία έγινε γνωστό πως πρόκειται για τον Πάνο Καμμένο. Αυτός είναι ο λόγος που ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. απουσίαζε από την πολιτική επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες και εμφανίστηκε μόνο μία στιγμή δίπλα στον Πρωθυπουργό, ενώ την συγκεκριμένη μέρα είχε πάρει πολλά παυσίπονα για να μπορέσει να σταθεί όρθιος.