Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΝΔ με ομόφωνη απόφαση της εφορευτικής επιτροπής

Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΝΔ με ομόφωνη απόφαση της εφορευτικής επιτροπής

Αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΝΔ μετά το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας και είχε συνέπεια να μην έχει ξεκινήσει μέχρι τώρα η εκλογική διαδικασία.

Oι ψηφοφόροι που πήγαν από το πρωί να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αποχωρούν αγανακτισμένοι από τα 833 εκλογικά κέντρα.

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Λώρα Ιωάννου στον Realfm 97,8, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ αποφάσισε αναβολή των εκλογών και η απόφαση φαίνεται ότι είναι ομόφωνη.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Κόκκαλης, «λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη της εσωκομματικής διαδικασίας, υπάρχουν ουσιώδη προβλήματα και ενδείξεις ότι το σύστημα, ο εξοπλισμός και το έμψυχο δυναμικό ίσως να μην είναι επαρκή για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν, ενώ εγκύκλιοι και οδηγίες προς τους εμπλεκόμενους είναι αντικρουόμενες και δυσνόητες». Παράλληλα το μέλος της ΚΕΦΕ, δείχνοντας ως κύριο υπεύθυνο της κατάστασης τον Γραμματέα της Ν.Δ και πρόεδρο της ΚΕΦΕ κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, επισημαίνει επίσης ότι τα πρακτικά των συναντήσεων της εφορευτικής επιτροπής του κόμματος, «δεν έχουν έρθει εδώ και αρκετές συνεδριάσεις για υπογραφή».

Την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου ζήτησε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον Realfm 97,8. 'Oπως είπε, αυτός ο "τύπος" που λέγεται Ανδρέας Παπαμιμίκος έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί γιατί ήδη είχε εκφράσει τη στήριξή του σε συγκεκριμένο υποψήφιο.

Ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε επίσης να συγκληθεί άμεσα η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Send this to a friend