• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 08:00

Αθήνα

6 oC

αραιές νεφώσεις

«Ο Ανδρέας Γεωργίου καταδικάστηκε γιατί αποκάλυψε την αλήθεια, το σκάνδαλο Καραμανλή και την απάτη με τα ψεύτικα στοιχεία!»

Την ποινή που είχε επιβληθεί στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου για την υπόθεση της παράβασης καθήκοντος και επικύρωσε ο Άρειος Πάγος ότι δηλαδή δεν ενημέρωνε το διοικητικό συμβούλιο της Αρχής, όσο βρισκόταν στο τιμόνι της, για τα στοιχεία που διαβίβαζε, τα οποία σχετίζονταν με το έλλειμμα της χώρας, «καυτηρίασε» με ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Όπως αναφέρει αιχμηρά το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, «ο Ανδρέας Γεωργίου καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης επειδή «δεν ενημέρωσε πρώτα τα μέλη του ΔΣ» πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα για το δημοσιονομικό έλλειμμα του 2009.  Λάθος, δεν καταδικάστηκε για αυτόν τον λόγο. Καταδικάστηκε γιατί αποκάλυψε την αλήθεια, το σκάνδαλο Καραμανλή, την απάτη με τα ψεύτικα στοιχεία, τις σπατάλες και την ασυδοσία της τότε κυβέρνησης της ΝΔ».

«Ο στόχος;», διερωτάται το ΚΙΝΗΜΑ και σπεύδει να εξηγήσει: «Η συγκάλυψη των ευθυνών και υπευθύνων της κρίσης που περνά σήμερα η Ελλάδα».

«Το αποτέλεσμα; Να χτίζουμε το αύριο της χώρας πάνω στην κινούμενη άμμο του ψέματος, αντί στα γερά θεμέλια της αλήθειας», συνεχίζει το ΚΙΝΗΜΑ και καταλήγει:

«Μήπως θα τολμήσει κανείς ξανά να πει την αλήθεια στην Ελλάδα; Τέλος, θυμίζουμε ότι τα αποτελέσματα της Στατιστικής Υπηρεσίας επί ημερών του, έγιναν απολύτως δεκτά από την Eurostat, την ΕΕ κι από κάθε ελληνική Κυβέρνηση που ψήφισε προϋπολογισμούς του κράτους βασισμένους ακριβώς στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον Γεωργίου».

Send this to a friend