Αθήνα

12 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών, εκείνη την εποχή ήταν της μόδας οι εκτρώσεις»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πληρωμένη» απάντηση ΠΑΣΠ στην απαράδεκτη αφίσα της ΠΚΣ! «Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η προσβλητική προεκλογική αφίσα της φοιτητικής παράταξης της ΚΝΕ, της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας (ΠΚΣ), που επέλεξε με απαράδεκτο τρόπο να επιτεθεί στην φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, την Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη (ΠΑΣΠ), εν όψει των φοιτητικών εκλογών...

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η προσβλητική προεκλογική αφίσα της φοιτητικής παράταξης της ΚΝΕ, της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας (ΠΚΣ), που επέλεξε με απαράδεκτο τρόπο να επιτεθεί στην φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, την Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη (ΠΑΣΠ), εν όψει των φοιτητικών εκλογών.

Ειδικότερα, στην προσβλητική αφίσα, απεικονίζονται ως ζόμπι οι Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλο, και σε μια παραλλαγή της δημοφιλούς σειράς Walking Dead αναφέρεται ως τίτλος- «καρφί» για το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚING DEAD.

Και στο κάλεσμα της αφίσας αναφέρεται: «ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ.».

Η αφίσα αυτή που αναρτήθηκε σε κολόνα στην πόλη της Πάτρας προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ Πάτρας, η οποία εξέδωσε δελτίο Τύπου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΣΠ:

«Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.

Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών. Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές.

Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.

Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών!

Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν».

Βρούτσης: Καμία αλλαγή σε όρια ηλικίας και συντάξεις – Ποιοι δικαιούνται έκτακτη επιχορήγηση εορτών
Οι αριθμοί της πανδημίας θα κρίνουν τις ημερομηνίες για τα… «ανοιχτά» Χριστούγεννα – Τι αναμένουν και τι προσδοκούν κυβέρνηση και ειδικοί
Τα επιδημιολογικά δεδομένα θα κρίνουν τις αποφάσεις για την άρση του lockdown – Νέο μήνυμα Μητσοτάκη για… Χριστούγεννα αλλιώς
Νοτοπούλου: Ο Μητσοτάκης επέλεξε ένα τσουρέκι, αντί για την πραγματικότητα στην Θεσσαλονίκη
Μητσοτάκης: Έχουμε δύσκoλες μέρες μπροστά μας – Όχι σε ημερομηνίες για την άρση του lockdown
Γερουλάνος: Στην έκθεση Πισσαρίδη λείπει το βασικό συστατικό όποιας πιθανής επιτυχίας, η Κοινωνία