Αθήνα

10 oC

αίθριος καιρός

Απάντηση Τσίπρα σε Πανούση : "Περιφέρει τις καταγγελίες του στα ΜΜΕ..."

Απάντηση Τσίπρα σε Πανούση : "Περιφέρει τις καταγγελίες του στα ΜΜΕ..."

"Οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στην Δικαιοσύνη."

Αυτή είναι η σύντομη, αλλά γεμάτη νόημα απάντηση από το γραφείο του πρωθυπουργού για την πολύκροτη συνέντευξη που έδωσε ο πρώην υπουργός στο Πρώτο Θέμα.

To Maj;imoy αναγνωρίζει πως οι καταγγελίες είναι σοβαρές, αλλά παράλληλα γίνεται ξεκάθαρη η δυσαρέσκεια από το στρατόπεδο του Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός πως όλα αυτά είδαν το φως της δημοσιότητας.

 

Οι αποκαλύψεις του καθηγητή της Εγκληματολογίας, καθίστανται ιδιαίτερα σημαντικές καθώς στο σχέδιο εναντίον του πρωταγωνιστούν όχι μόνο άνθρωποι του υπόκοσμου από τον χώρο των ποινικών και της τρομοκρατίας, αλλά και κυβερνητικά στελέχη της Αριστεράς.

[adsense]

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα αναφέρει δηλώσεις του κ. Πανούση για τον ίδιο τον πρωθυπουργό «Εγώ είδα την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο ΚΕΘΕΑ και χάρηκα γιατί πραγματικά πρέπει να έχουμε ευαισθησίες. Το να δείχνεις μια ευαισθησία προς τα κει, αλλά να αφήνεις τις φυλακές να τις διοικούν άλλοι, δεν είναι και πολύ έξυπνο. Και βέβαια δεν είναι αριστερό» δηλώνει σε χαρακτηριστικό απόσπασμα.

«Γιατί στην Αστυνομία υπάρχει και χρήμα. Πολύ χρήμα, και ήταν και αυτή η πλευρά. Δεν είναι μόνο η ιδεολογικοπολιτική κάποιων εκεί πέρα. Οι μίζες είναι μίζες. Και αυτές δεν έχουν χρώμα, γιατί το χρήμα δεν έχει χρώμα, δυστυχώς. Εγώ είπα σε μια παρέα ότι χρωστάω δύο πράγματα στον Αλέξη Τσίπρα. Πρώτον, που με έβαλε και, δεύτερον, που δεν με έβαλε τη δεύτερη φορά στην κυβέρνηση, γιατί νομίζω ότι με προστατεύει. Δεν κάνω εγώ γι' αυτά τα πράγματα. Να βλέπω να κλέβουν, να κάνουν, να αρπάζουν και να λέω "δεν πειράζει, είμαι υπουργός"» αναφέρει στη συνέχεια.

 

Send this to a friend