Αθήνα

15 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Απίστευτη δήλωση Τόσκα: "Τόσκας: Οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι αυριανοί τζιχαντιστές"

Απίστευτη δήλωση Τόσκα: "Τόσκας: Οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι αυριανοί τζιχαντιστές"

«Οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές. Εμείς ως χώρα κάνουμε τις σωστές κινήσεις. Οι Σκοπιανοί άσκησαν υπέρεμετρη βία» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για τα χθεσινά επεισόδια στην Ειδομένη.

Όπως είπε στην συνέχεια, δεν μπήκαν στην ελληνική επικράτεια οι Σκοπιανοί αστυνομικοί που πέρασαν από την τρύπα του φράκτη, την οποία είχαν ανοίξει οι πρόσφυγες.

Ο ίδιος επισήμανε ότι «έχουν γνώση οι φύλακες», αναφερόμενος σε «αλληλέγγυους» που είτε δρουν παράνομα, είτε προτρέπουν πρόσφυγες να κάνουν παράνομες πράξεις. Σημείωσε χαρακτηριστικά ότι οι δικαστικές Αρχές έχουν ήδη επιληφθεί για όσους είχαν εμπλακεί στην υπόθεση της παράνομης εισόδου στην ΠΓΔΜ, περνώντας το ποτάμι.

[adsense]

Είπε πως υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων και πως έως το Πάσχα θα έχει λυθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ειδομένη και στον Πειραιά.

Όσο για τα επεισόδια στον Πειραιά, τόνισε πως έγιναν χθες συλλήψεις και πως έχει αναγνωριστεί ο δράστης της επίθεσης με σιδερόβεργα εναντίον εικονολήπτη.

Τέλος, ασκώντας κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της Αστυνομίας το Σάββατο είπε ότι γίνεται έρευνα για αμέλεια και ολιγωρία.

Send this to a friend