Αθήνα

8 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ηλικία 23 ετών! Όταν έλεγε πως ο «Μαρξισμός είναι ελκυστικός»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκάλυψη Καμμένου: Ο Τσίπρας ξέρει για το Plan B, αλλά δεν το εγκρίνει – Τι απάντησε στον Σάκη Παπαδόπουλο

Ο πρωθυπουργός γνωρίζει για το plan B για το Σκοπιανό όμως δεν το εγκρίνει υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. 

Ο πρωθυπουργός γνωρίζει για το plan B για το Σκοπιανό όμως δεν το εγκρίνει, υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. 

Ο Υπουργός Άμυνας μίλησε στην ΕΡΤ1 και αναφέρθηκε στο plan B για την ΠΓΔΜ που εξέφρασε στις ΗΠΑ: «Την ξέρει την πρόταση μου ο πρωθυπουργός, αλλά δεν την έχει εγκρίνει. Θα ήταν μία εναλλακτική σε περίπτωση που η συμφωνία των Πρεσπών δεν προχωρούσε. Εγώ έκανα μία προσωρινή λύση αν δεν βρεθεί λύση στο Σκοπιανό».

Επίσης, ο Υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο “φουκαρά από τα Τρίκαλα” που του ζήτησε ρουσφέτι.

[inline_article order=”1″]

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής Τρικάλων, Σάκης Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι Πάνος Καμμένος και ΣΥΡΙΖΑ, δε μπορούν να πάνε μαζί μέχρι τον Οκτώβριο και κάλεσε εμμέσως τον πρωθυπουργό να τον διώξει από το υπουργείο Αμυνας.

«Θα ήταν έντιμο και για εκείνον και για μας να φύγει από το υπουργείο Άμυνας. Δεν γίνεται να διαφωνεί ο υπουργός Άμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών. Θεωρώ ότι θα ήταν ένα σενάριο τίμιο να φύγει από την κυβέρνηση. Μπορεί να στηρίζει την κυβέρνηση για όλα τα ζητήματα που θέλει, για την κάθαρση, για την οικονομία, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τις μεταρρυθμίσεις που οφείλουμε να κάνουμε και να έχει την διαφορετική του άποψη γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό είναι δικαίωμα του, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να είναι υπουργός Άμυνας», δήλωσε.

O Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε τον  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ “φουκαρά από τα Τρίκαλα” που  «ήρθε να μου ζητήσει ρουσφέτια αλλά του είπα αγόρι μου, φύγε, δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια και από τότε τα έχει βάλει μαζί μου».

Γεννηματά: Δεν «έφαγα» τον Λοβέρδο, αξιοποιώ όλα τα στελέχη – Το ΚΙΝΑΛ δεν «κοιτάζει» μια προς ΣΥΡΙΖΑ & μια προς ΝΔ
Έτσι θ’ ανοίξει η αγορά – Τι θα εισηγηθούν οι ειδικοί και τι αποφάσεις θα λάβει η κυβέρνηση, αλλά και με ποιο τρόπο και για ποιο λόγο
Λοβέρδος: Αν το ΚΙΝΑΛ δεν υπερδιπλασιάσει δυνάμεις, θα έχει την τύχη του Ποταμιού
Φίλης: Θα αγωνιστούμε να μην εφαρμοστεί η αστυνομία στα Πανεπιστήμια
Παφίλης: Τη νύχτα των Ιμίων τα ελληνικά πολεμικά πλοία ήταν έτοιμα να επέμβουν και μας είπαν «stop»
Δημοσκόπηση Marc: Η πλειοψηφία θεωρεί ότι πρέπει να πάμε σε συνομιλίες με την Τουρκία μόνο για τα θαλάσσια σύνορα