Αθήνα

24 oC

αίθριος καιρός

Αρβανίτης: Η αντισυγκέντρωση στην Κατερίνη μου θυμίζει τον δωσίλογο Γκοτζαμάνη

Τις αποδοκιμασίες πολιτών δέχθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κατερίνη.

Τις αποδοκιμασίες πολιτών δέχθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Κατερίνη.

Ο Κώστας Αρβανίτης, αφού είπε ότι το Σάββατο «δεν έγινε κάτι φοβερό» με τις αποδοκιμασίες, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΘΕΜΑ 104,6 σχολίασε:

«Ήταν 15-20 άτομα με επικεφαλής πρώην υποψηφίους της Χρυσής Αυγής» στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν χαρακτήρισε «φασίστες» τους διαμαρτυρόμενους γιατί «όταν ο Χρυσαυγίτης είναι Χρυσαυγίτης, αυτό είναι δεν μπορείς να τον πεις κάτι άλλο».

«Η αντισυγκέντρωση μου θυμίζει τον Γκοτζαμάνη» συνέχισε ο Κώστας Αρβανίτης προσθέτοντας ότι «πάντα το έλεγα, όταν ένα πολιτικό κόμμα κάνει συγκέντρωση μια αντισυγκέντρωση θυμίζει λογική άλλων εποχών».

Κατά την εκτίμησή του, επίσης, η Συμφωνία των Πρεσπών θα έχει «θετικό πρόσημο και κέρδος για τον ΣΥΡΙΖΑ» γιατί «είναι προς όφελος του λαού η συμφωνία».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε, τέλος, για τη φωτογραφία του συνυποψηφίου του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και απάντησε ότι «εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά. Καλό δεν είναι η φωτογραφία αυτή».

Send this to a friend