Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Μπόουλινγκ” Μιχελογιαννάκη στον Τσίπρα: “Μην τολμήσεις να γυρίσεις με αυτήν τη συμφωνία”

Μετά το “μπόουλινγκ¨ των δανειστών στον Βαρουφάκη το οποίο κατήγγειλε ο Γ. Μιχελογιαννάκης (δείτε εδώ), δυστυχώς έγινε θύτης ο ίδιος κάνοντας “μπόουλινγκ” στον Α. Τσίπρα!! Όπως γράφει το «cretalive.gr» ο κ. Μιχελογιαννάκης, μιλώντας στο radio1d.gr, κάλεσε τον πρωθυπουργό να «Μην διανοηθεί να γυρίσει στην Ελλάδα αν δεν έρθει με 75% διαγραφή του χρέους. Αν δεν […]

Μετά το “μπόουλινγκ¨ των δανειστών στον Βαρουφάκη το οποίο κατήγγειλε ο Γ. Μιχελογιαννάκης (δείτε εδώ), δυστυχώς έγινε θύτης ο ίδιος κάνοντας “μπόουλινγκ” στον Α. Τσίπρα!!

Όπως γράφει το «cretalive.gr» ο κ. Μιχελογιαννάκης, μιλώντας στο radio1d.gr, κάλεσε τον πρωθυπουργό να «Μην διανοηθεί να γυρίσει στην Ελλάδα αν δεν έρθει με 75% διαγραφή του χρέους. Αν δεν μας πει για τη νησιωτικότητα τι θα κάνει» και την πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να «Μην τολμήσει να σκεφτεί και μου το φέρει με ένα άρθρο,με κατεπείγουσα μορφή  ή με πράξη νομοθετικού περιεχομένου».

[adsense]

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ρήξης είπε ότι «δεν είμαστε έτοιμοι για ρήξη. Εκεί διαφωνώ. Επιστροφή στη δραχμή δε γίνεται»  γιατί όπως είπε για να το κάνεις αυτό «θα πρέπει να έχεις μεταξύ άλλων επάρκεια σε φάρμακα για δύο χρόνια».

Εμείς από την άλλη μεριά θεωρούμε οτι δεν υπάρχει τόσοοοο πρόβλημα με τα φάρμακα αν πάμε στη δραχμή, γιατί όπως διαπιστώνουμε κάποιοι, ακόμα και τώρα που υπάρχει επάρκεια στα φάρμακα, … δεν τα παίρνουν!

μιχελογιαννακης

Κίνημα Αλλαγής: Οργανωμένοι στη Χρυσή Αυγή οι ψαράδες που χτύπησαν τον Βαλυράκη
Μπακογιάννη: Τα κορονοπάρτι στις πλατείες δεν είναι τυχαία-Από πίσω κρύβονται πολύ συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα
Διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όχι» σε διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα- Στις 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η εστίαση
Πελώνη: Όχι σε μετακίνηση εκτός Νομού το Πάσχα – Πιθανό άνοιγμα δημοτικών και γυμνασίων στις 10 Μαΐου
Με μήνυμα Μητσοτάκη το… Πάσχα στο σπίτι
Υιοθετούν και άλλοι δήμοι την πρωτοβουλία Παύλου Γερουλάνου κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης