Αθήνα

8 oC

σποραδικές νεφώσεις

Χρυσοχοΐδης: «Ο Ρουβίκωνας ή θα συμμορφωθεί με τον νόμο, ή θα υποστεί τις συνέπειες»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντησε σε επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την «αστυνομική βία και την ασφάλεια» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον Ρουβίκωνα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντησε σε επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την «αστυνομική βία και την ασφάλεια» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον Ρουβίκωνα.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στην κατάσταση στα Εξάρχεια και τόνισε ότι όλη η αστυνομία είναι εκεί: «Σε λίγες εβδομάδες θα είναι μια κανονική γειτονιά. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί από αυτά που υπήρχαν 40 χρόνια. Θα αποδώσουμε τη γειτονιά στους κατοίκους» διαβεβαίωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης. Σχολιάζοντας δε, σχετική κριτική του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, δήλωσε ότι «ο Ρουβίκωνας και ο κάθε Ρουβίκωνας, ή θα συμμορφωθεί με τον νόμο, ή θα υποστεί τις συνέπειες, Και αυτό είναι πολύ καθαρό. Και είναι δήλωσή μου, που αφορά όλους αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να αποδίδουν δίκαιο σε αυτή τη χώρα» είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Από την πλευρά της, η κα Γεροβασίλη αναφέρθηκε σχετικά με την επερώτηση, για τις νέες ταυτότητες, απαντώντας σε όσα είχε πει νωρίτερα ο υπουργός. «Από τις 19/4/2019, έως που φύγαμε από την κυβέρνηση, δεν ξέρω τι καταγγελίες ήρθαν σε εσάς, αλλά καμία διαμαρτυρία δεν υπήρξε, κανένα δημοσίευμα, καμία εταιρεία δεν διαμαρτυρήθηκε. Ίσα-ίσα, κρίθηκε αντικειμενικός και διαφανής ο διαγωνισμός μας. Απευθυνόμενη μάλιστα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, είπε: «Δείτε μόνος σας το διαγωνισμό, διότι κάποιοι σας πληροφορούν ελλιπώς ή λάθος ή ψευδώς. Όμως η σπουδή την πρώτη ημέρα να σταματήσει αυτός ο διαγωνισμός, που αποδεδειγμένα δεν είχε πρόβλημα, εγείρει κάποιες υποψίες, όχι σε μένα κατ' ανάγκην» είπε η κα Γεροβασίλη.

Send this to a friend