• Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου
  • 03:33

Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Δεν πρόλαβε να μπει στην Ευρωβουλή και «φυλλορροεί» η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου!

Μαζικές αποχωρήσεις στελεχών στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, την «Ελληνική Λύση», που δεν πρόλαβε να μπει στην Ευρωβουλή και αντιμετωπίζει προβλήματα εν όψει εθνικών εκλογών.

Μαζικές αποχωρήσεις στελεχών στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, την «Ελληνική Λύση», που δεν πρόλαβε να μπει στην Ευρωβουλή και αντιμετωπίζει προβλήματα εν όψει εθνικών εκλογών.

Μία μέρα μετά την αποχώρηση με «αιχμές» του Νίκου Μαστρογιάννη από την «Ελληνική Λύση», το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου μέτρησε και άλλη αποχώρηση, αυτή της Δώρας Αντωνίου, η οποία πολιτεύεται στην Α' εκλογική περιφέρεια Πειραιά, που ανακοίνωσε μέσω Facebook την αποχώρησή της.

Είχε προηγηθεί η παραίτηση για λόγους ηθικής τάξης, που υπέβαλε πριν από περίπου μια βδομάδα ο Σάββας Γεωργιάδης, ο οποίος εγκατέλειψε την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και προσχώρησε στο κόμμα δανειοληπτών. Ο κ. Γεωργιάδης στις πρόσφατες Ευρωεκλογές πήρε περισσότερους από 12.000 σταυρούς και βρισκόταν μία θέση μετά τον κ. Φράγκο στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης. Όπως όμως καταγγέλλει ο κ. Γεωργιάδης, η συμμετοχή του κ. Φράγκου εκτός από παραπλανητική για το εκλογικό σώμα, δεδομένου ότι υπήρξε σύγχυση με τη συνωνυμία του με γνωστό στρατιωτικό ε.α. του πατριωτικού χώρου, ήταν και αντικανονική γιατί ο κ. Φράγκος δεν παραιτήθηκε από το Δημόσιο Αξίωμα που κατείχε για να συμμετάσχει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

Τα προβλήματα για την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου δεν σταματούν στον δρόμο εδώ, καθώς ένα ακόμα μέλος του κόμματος εγκατέλειψε το «καράβι» επικαλούμενο έλλειψη αξιοπρέπειας, θεσμικής λειτουργίας αλλά και αναπαραγόμενες παθογένειες στο κόμμα. Ο λόγος για τον υποψήφιο βουλευτή Σερρών, Δημήτρη Σαντικά ο οποίος με επιστολή του γνωστοποιεί πως αποχωρεί από το κόμμα, το οποίο «κατάλαβα πως κάθε άλλο παρά την εικόνα που δείχνει είναι».

«Γνωρίζω ότι είναι πολύ αργά να κάνω μια τέτοια κίνηση αλλά θεωρώ καλύτερα να αποχωρήσω τώρα παρά να απογοητεύσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Η Ελληνική Λύση δεν είναι αυτό που φαίνεται, αργά διαπίστωσα ότι αυτό το πολιτικό κόμμα κι εγώ δεν συμβαδίζουμε ιδεολογικά και ηθικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαντικάς.

Send this to a friend