• Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου
  • 23:11

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

O υφυπουργός Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης παραδέχεται ότι δεν πήρε μεταπτυχιακό από το Columbia!

ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ότι δεν ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ότι δεν ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές.

Μετά τον έντονο θόρυβο που προκλήθηκε από δημοσίευμα εφημερίδας της ομογένειας, με γραπτή του ανακοίνωση ο Αντώνης Διαματάρης αναφέρει ότι παρακολούθησε μαθήματα στο εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ωστόσο για οικονομικούς λόγους δεν κατάφερε να αποκτήσει τον σχετικό τίτλο σπουδών.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του: 

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών.

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού.»

Send this to a friend