• Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου
  • 00:22

Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Διέγραψε από τη ΝΔ τον δήμαρχο Άργους Δημήτρη Καμπόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Στην απόφαση διαγραφής από τη ΝΔ του δημάρχου Άργους- Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου οδηγήθηκε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις νέες απαράδεκτες δηλώσεις του για τον Γιάννη Μπουτάρη.

Μπορεί να γλίτωσε κυριολεκτικά στο... παρά ένα τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία λόγω της ανάρτησης που είχε κάνει στο facebook και με την οποία δικαιολογούσε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη (σ.σ. είχε γράψει χαρακτηριστικά: αυτή είναι η μοίρα των ΠΡΟΔΟΤΩΝ), ωστόσο αυτή τη φορά τα αντισημιτικά σχόλια τόν οδηγούν εκτός ΝΔ.

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα. Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα ο Δημήτρης Καμπόσος.

«Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Και να τον έβλεπαν να τον δέρνουν, ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε να τον προστατεύσει. Ένας άνθρωπος 90 χρονών ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά ε; Ή μήπως δεν πρέπει να τα λέμε ούτε αυτά; Έχει προσβάλει την Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Και θέλω να δω το αποτέλεσμα αυτού του λαού εκεί πάνω τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές. Είμαι περίεργος να το δω, αλλά καπελάκι είναι αυτό στο κεφάλι. Όποιος το φοράει το καπελάκι τον ηρωποιούν. Εγώ θα μιλάω για την πατρίδα μου, θα μιλάω συνέχεια για την πατρίδα μου, και θα την υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. ’Έστω κι αν μείνω μοναχός μου στο τέλος», συνέχισε ο δήμαρχος Άργους, που πλέον αποτελεί παρελθόν από τη ΝΔ.


«Οι δηλώσεις του είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», σχολίαζαν από τη ΝΔ.