Αθήνα

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λιγνάδης: «Χρησιμοποιούσε βωμολοχίες μπροστά σε πάρα πολλά παιδιά – Eίχε ειπωθεί ένα “αστείο” πως… εγώ είμαι μεγάλος για εκείνον» (vid)»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διμέτωπη επίθεση Θεοχάρη! «Κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, εκπρόσωποι του ίδιου σάπιου κατεστημένου»

«Σήμερα παίχτηκε και πάλι ένα θέατρο του παραλόγου», αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής και στέλεχος της Δημοκρατικής Ευθύνης Χάρης Θεοχάρης για τη συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή...

«Σήμερα παίχτηκε και πάλι ένα θέατρο του παραλόγου», αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής και στέλεχος της Δημοκρατικής Ευθύνης Χάρης Θεοχάρης για τη συζήτηση για τη διαπλοκή στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, εκπρόσωποι του ίδιου σάπιου και διεφθαρμένου κατεστημένου, επιδόθηκαν σε λεκτικές σκιαμαχίες», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Ο κόσμος όμως ξέρει πως η διαφθορά δεν είναι απλό φαινόμενο. Δεν καταπολεμείται με λόγια ή με την επίκληση της πολιτικής βούλησης. Ως μείζον συστατικό της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας τόσα χρόνια, ως βάση της ανικανότητας υπέρβασης των προβλημάτων μας, η διαφθορά δεν καταπολεμείται με ευχολόγια ή ρητορικές κορώνες», επισημαίνει ο κ. Θεοχάρης.

«Τα κόμματα της χρεοκοπίας επιδόθηκαν σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων με ανταλλαγή επιθέτων και αποτυχημένων ευφυολογημάτων, την ώρα που ο ελληνικός λαός εξοντώνεται: Θηριώδης ανεργία, παιδική φτώχεια, οικογένειες πετιούνται στο δρόμο από τους πλειστηριασμούς ακινήτων για χρέη στην εφορία. Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στα προβλήματα αυτά είναι η μεταξύ τους διαμάχη για το ποιος θα αναδειχτεί πρωταθλητής της διαπλοκής», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

«Περιμέναμε περισσότερη ουσία σήμερα και πήραμε περισσότερη απαισιοδοξία: Όσοι κυβέρνησαν ή κυβερνούν δεν ξέρουν τι πρέπει να γίνει για να επιβιώσουμε και να αναπτυχθούμε», δηλώνει ο κ. Θεοχάρης και καταλήγει: «Τα προβλήματα της χώρας λύνονται με σχέδιο και επιμονή. Λύνονται κυρίως από όσους θέλουν να τα λύσουν, θέλουν να ζυμώσουν και δεν κοσκινίζουν μόνο».

Όλα όσα συζητήθηκαν στην ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση της Ανανεωτικής Αριστεράς και των Κινήσεων Πολιτών
Παρακολουθήστε την ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση της Ανανεωτικής Αριστεράς και των Κινήσεων Πολιτών (BINTEO)
Παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Χρήστος Ταραντίλης – Τι αναφέρει στην σχετική επιστολή
ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Ταραντίλη: Αν πρόκειται για τη χαμένη ευθιξία της κ. Μενδώνη του αξίζουν συγχαρητήρια
Ταραντίλης σε ΣΥΡΙΖΑ: Σεβαστείτε ότι παραιτήθηκα για οικογενειακούς λόγους – Συνεχίζω να υπηρετώ την ΝΔ και τον Μητσοτάκη
Χριστοδουλάκης για υπόθεση Κουφοντίνα: Η «εκδίκηση» της Δημοκρατίας είναι ο σωφρονισμός χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις