Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Δημήτρης Δημητρίου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου με το Κίνημα Αλλαγής

Τον Δημήτρη Δημητρίου, διδάκτορα του τμήματος Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής...

Τον Δημήτρη Δημητρίου, διδάκτορα του τμήματος Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής για να ηγηθεί του αυτοδιοικητικού συνδυασμού για τις Περιφερειακές Εκλογές στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Σε αυτή την απόφαση κατέληξε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κινήματος Αλλαγής Ηπείρου σε συνεδρίαση του την Πέμπτη 4/10/2018.

«Πιστεύουμε ότι ως επικεφαλής μιας  προοδευτικής αυτόνομης  παράταξης που θα εκφράζει την συνεργασία  και συμπόρευση ευρύτερων κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της Ηπείρου, μπορεί να εγγυηθεί το σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός σύγχρονου αναπτυξιακού προγράμματος  που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο δημιουργικής προσπάθειας για τον τόπο μας», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής και συνεχίζει:

«Απευθύνουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής και δημοκρατικού διαλόγου με  την κοινωνία των ενεργών πολιτών της Ηπείρου για την δημιουργία  μιας  ευρείας αυτοδιοικητικής παράταξης με όρους ισότιμης συμμετοχής , διαφάνειας και δημοκρατικής λειτουργίας στην διαμόρφωση της προγραμματικής αναπτυξιακής πρότασης και την λήψη όλων των κρίσιμων αποφάσεων.  

Καλούμε του πολίτες της Ηπείρου να ανταποκριθούν  να γίνουν μέρος αυτής δημιουργικής συλλογικής προσπάθειας με επικεφαλής τον Δημήτρη Δημητρίου για   να ανοίξουμε ένα νέο οραματικό δρόμο Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης  της Περιφέρειά μας.

Το Κίνημα Αλλαγής με όλες τις δυνάμεις του θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια».

[inline_article order=”1″]

Ποιος είναι ο Δημήτρης Δημητρίου

Ο Δρ. Δημητρίου Δημήτριος αποφοίτησε το 1988 από το Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό « Λίαν Καλώς». Κατόπιν το 1989 προσλήφθηκε σε θέση Ε.Μ.Υ. (Ειδικός Μεταπτυχιακός Υπότροφος) στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το 1998 αναγορεύθηκε διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής με βαθμό «Άριστα» από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Είναι μέλος διαφόρων επιστημονικών εταιριών (Ελληνική Εταιρεία Βιολογικών Επιστημών, Society for Intestinal Microbial Ecology and Diseases, Ελληνική Μικροβιολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Πληροφορικής) και έχει να επιδείξει συμμετοχή με ανακοινώσεις σε πολλά Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια καθώς και Δημοσιεύσεις σε Διεθνή και Ελληνικά Επιστημονικά Περιοδικά, ενώ έχει συμμετάσχει σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα.

Επαγγελματικά, από το 1993 είναι Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Βιοανάλυση Επιστημονικά Εργαστήρια, η οποία αποτελεί Διαπιστευμένο Εργαστήριο Αναλύσεων Νερών και Τροφίμων.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων για 21 χρόνια. Έχει διατελέσει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος Γενικός Γραμματέας και Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Κεντρικής Ένωσης των Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.).

Τσίπρας: Το’ χει η μέρα! 11 Ιουνίου 2013 ο Σαμαράς έκλεισε την ΕΡΤ, 11 Ιουνίου 2021 ο Μητσοτάκης έκλεισε τα μικρόφωνα της Βουλής
«Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά» – Τι λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ για το «μπλόκο» Τασούλα σε Τσίπρα
«Μετωπική» για το εργασιακό νομοσχέδιο – Πώς σχεδιάζει ν’ απαντήσει στην αντιπολίτευση η κυβέρνηση, τι θα γίνει στη «μάχη» της Βουλής
Νέα Δημοκρατία σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει εξορθολογίσει πλήρως τα οικονομικά του κόμματος
Πελώνη: «Δεν τίθεται θέμα απολύσεων των εργαζομένων που δεν θα εμβολιαστούν»
Μητσοτάκης: «Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο δίνει δύναμη στον εργαζόμενο» (ΒΙΝΤΕΟ)