Αθήνα

18 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Ιλίου: Παραιτήθηκε μετά το σάλο ο δημοτικός σύμβουλος που δεν τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

O Κωνσταντίνος Μουζακίτης, μέλος της παράταξης Δημοτική Ισοπολιτεία του δήμου Ιλίου υπέβαλλε την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο μετά τ

Ο Κωνσταντίνος Μουζακίτης, ο οποίος εξελέγη πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημοτική Ισοπολιτεία, με ανακοίνωση του δηλώνει την παραίτησή του και ζητά συγγνώμη από την οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η ευθύνη δεν αφορά μόνο τις πράξεις μας αλλά και τις παραλείψεις μας. Με το να μη σηκωθώ στο δημοτικό συμβούλιο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, συμμορφούμενος με την παράταξή μου, προσέβαλα τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχασε τη ζωή του από συγκαιρινούς ναζί. Οφείλω μία ειλικρινή συγγνώμη στην οικογένειά του και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να λέγεται άνθρωπος. Σε ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας παραιτούμαι από το δημοτικό συμβούλιο».

Η παραίτηση του ήλθε μόλις λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, στο οποίο οι δημοτικοί σύμβουλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου αρνούνται να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση έξι ετών από τη δολοφονία.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ασφαλώς είναι λόγος απόλυσης ο μη εμβολιασμός- Καταστροφική μια νέα καραντίνα
Πώς “έσπασε ο πάγος” στις ελληνοτουρκικές σχέσεις – Τι συζήτησαν στις Βρυξέλλες Μητσοτάκης-Ερντογάν και ποιες είναι οι διαφορές που παραμένουν
Γερουλάνος: Είναι η ώρα να εκφράσουμε ξανά τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη
Ανδρέας Λοβέρδος: Αύριο το βίντεο με την ιδρυτική διακήρυξη- Θα ανοίξει ειδική πλατφόρμα στο διαδίκτυο
Νέα Δημοκρατία για απεργία σε μετρό και λεωφορεία: Σε κίνδυνο οι πανελλαδικές εξετάσεις
Γεννηματά για τo έργo στον Φαληρικό Όρμο: Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε και το ξεκίνησε