Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Χώρισε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ντούισμπουργκ για το «Europe Turn Left» οι PES Greece

Με τριμελή αποστολή θα συμμετέχει η ελληνική ομάδα των ακτιβιστών του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη συνδιάσκεψη που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και η νεολαία του SPD στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας με θέμα «Europe Turn Left»...

Με τριμελή αποστολή θα συμμετέχει η ελληνική ομάδα των ακτιβιστών του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη συνδιάσκεψη που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και η νεολαία του SPD στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας με θέμα «Europe Turn Left».

Την αποστολή απαρτίζουν οι Θοδωρής Δουλουμπέκης, εθνικός συντονιστής ΕΣΚ και συντονιστής Π.Ο. Κρήτης, η Ειρήνη Μαρία Σταματοπούλου, συντονίστρια Τ.Ο. ΕΣΚ Θεσσαλονίκης και η Ελένη Παρασκευοπούλου , T.O. ΕΣΚ Θεσσαλονίκης.

Την πρώτη μέρα της συνδιάσκεψης οι ακτιβιστές της ελληνικής ομάδας του ΕΣΚ θα έχουν σύντομη συνάντηση με τον Μάρτιν Σουλτζ, πρόεδρο του SPD και υποψήφιο καγκελάριο ενώ στη συνέχεια θα συνδεθούν ζωντανά με την Αθήνα και την εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι PES Greece, κίνηση Μπροστά – FWDGreece και το Γραφείο Πληροφόρησης Europe Direct του Δήμου Αθηναίων στην οποία φιλοξενούν τον αντιπρόεδρο του SPD Thorsten Schäfer-Gümbel.

Το Σάββατο 08/04 ο Θοδωρής Δουλουμπέκης είναι εισηγητής μαζί με εκπροσώπους σοσιαλιστικών κομμάτων από την Ευρώπη στα πάνελ συζήτησης με θέμα το YOUTH PLAN του PES και το προσφυγικό ζήτημα. Η Ειρήνη Σταματοπούλου και η Ελένη Παρασκευοπούλου αναμένεται να έχουν ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή και περιεκτικές παρεμβάσεις στις θεματικές συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και τα κοινωνικά κινήματα αντίστοιχα.

Την τελευταία μέρα της συνδιάσκεψης αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση εθνικών συντονιστών του PES εν όψει των γαλλικών και γερμανικών εκλογών.

Με την επιστροφή της η ελληνική αποστολή αναμένεται να δημοσιοποιήσει κείμενο συμπερασμάτων από τη συνδιάσκεψη.

Τρικάκια του Ρουβίκωνα έξω από το γραφείο του Γιάννη Λοβέρδου – «Πράξη κατά της Δημοκρατίας» λέει η ΝΔ
Τσίπρας: «Τέρμα η άμυνα, περνάμε στην αντεπίθεση απέναντι στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χατζηδάκη» (vid)
Πρόταση νόμου ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά των κομμάτων-Να παρακρατείται το 40% της βουλευτικής αποζημίωσης για εξόφληση των χρεών τους
Μητσοτάκης για σχέσεις με Τουρκία: Είμαστε ανοιχτοί σε μια θετική ατζέντα, αλλά κατά τρόπο σταδιακό, αναλογικό και αναστρέψιμο
Νέα Δημοκρατία σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει εξορθολογίσει πλήρως τα οικονομικά του κόμματος
Μητσοτάκης: «Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο δίνει δύναμη στον εργαζόμενο» (ΒΙΝΤΕΟ)