Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Απ. Πόντας: «Ερχόμαστε να συμβάλλουμε και να προσθέσουμε, όχι να διαλύσουμε ή να αφαιρέσουμε»

Απ. Πόντας: «Ερχόμαστε να συμβάλλουμε και να προσθέσουμε, όχι να διαλύσουμε ή να αφαιρέσουμε»

Στην συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Μ. Απόστολος Πόντας παρουσίασε τις βασικές θέσεις του πολιτικού φορέα με κύριο στόχο να αμβλυνθούν τα ιδεολογικά αδιέξοδα που μειώνουν και περιορίζουν τις ικανότητες των πολιτών.

«Ως πιο νέοι στην κομματική ενασχόληση, αλλά παλαιοί στην πολιτική ενασχόληση, ερχόμαστε να συμβάλλουμε και κυρίως να προσθέσουμε. Όχι να αφαιρέσουμε ή να διαλύσουμε ή να διαιρέσουμε» επισήμανε στην εισαγωγή του ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης.

Ο κ.Πόντας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η Ε.Δ.Ε.Μ. αποτελεί μια ώσμωση ανθρώπων, η οποία ξεκίνησε το 2014 και μεταλλάχτηκε σε κόμμα πολύ σύντομα εξαιτίας αναγκών της πραγματικότητας όπου μας υποχρέωσαν να συμμετάσχουμε στις εκλογές του 2015. Τα μέλη μας είναι κυρίως νέοι άνθρωποι δίχως κομματικό, αλλά πολιτικό παρελθόν. Πολιτική κίνηση άλλωστε είναι οτιδήποτε κάνουμε στην καθημερινότητα μας. Πολιτικός λόγος είναι το καθετί».

«Αφού ιδρύθηκε και δομήθηκε το 2014, η Ε.Δ.Ε.Μ συνεπήρε και ενέταξε ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ κομματική ιδιότητα. Νέα παιδιά που βρίσκονται στην κοινωνία, εργάζονται και τα καταφέρνουν στην κοινωνία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό» επισήμανε ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Μ. για να συνεχίσει λέγοντας: «Πριν από τρεις μήνες ο πολιτικός φορέας έκρουσε τη θύρα της Δημοκρατικής συμπαράταξης. Σεβόμαστε απόλυτα και βλέπουμε στη δραστηριότητα μας τον αγώνα που δίνουν οι κινήσεις με την προσπάθεια να διευρύνουν το μήνυμα...».

Στην Συνεδρίαση της ΔΗ.ΣΥ. μίλησε, επίσης, το μέλος της Κ.Ε. και Συντονιστής Διακομματικής Εκπροσώπησης της Ε.Δ.Ε.Μ. Νίκος Ιωσήφ .

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του.

Send this to a friend