Αθήνα

17 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Τέλος τα εμβόλια AstraZeneca στην Ε.Ε. – Τι θα γίνει με όσους έχουν ήδη κλείσει ραντεβού και τις δεύτερες δόσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πετροπόλεμος προσφύγων – αστυνομίας στην Ειδομένη: Υποπτος ο ρόλος των αλληλέγγυων

Η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι οι διάφοροι αλληλέγγυοι που έχουν συγκεντρωθεί στην Ειδομένη, κάνουν μάλλον περισσότερο κακό παρά καλό

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Ειδομένη μεταξύ προσφύγων και αστυνομίας, η οποία επιχείρησε να εκκενώσει τη σιδηροδρομική γραμμή που οι πρώτοι έχουν καταλάβει.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στην προσπάθεια των αστυνομικών να εκκενώσουν τις γραμμές, οι πρόσφυγες απάντησαν με πετροπόλεμο.

[adsense]

Ακολούθησε μικροσυμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας η αστυνομία έβαλε στο αυτοκίνητο για να προσαγάγει μία γυναίκα, αλλά οι συγκεντρωμένοι πρόσφυγες όρμηξαν και την έβγαλαν έξω.

Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι οι διάφοροι αλληλέγγυοι που έχουν συγκεντρωθεί στην Ειδομένη, κάνουν μάλλον περισσότερο κακό παρά καλό, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις προτρέπουν τους πρόσφυγες να προχωρήσουν σε ακτιβιστικές δράσεις, οι οποίες τους θέτουν σε κίνδυνο.

Οπως σημειώνει και ο ΑΝΤ1, διάφοροι αλληλέγγυοι, έχουν καταφερθεί και εναντίον των δημοσιογράφων, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα ρίχνουν “γκάζια” στους πρόσφυγες.

Μάλιστα, χθες το βράδυ, οι αλληέγγυοι έφεραν…μικροφωνική εγκατάσταση προκειμένου να κάνουν ένα μικρό πάρτι οι πρόσφυγες.

Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής
Με άνοιγμα σχολείων χαλαρώνουν κι άλλο οι περιορισμοί – Εν αναμονή τουρισμού, διαπεριφερειακών μετακινήσεων και κατάργησης των SMS
Χατζηδάκης: Έως το τέλος της εβδομάδας τίθεται σε διαβούλευση το εργασιακό νομοσχέδιο
Πελώνη: Προνόμια σε εμβολιασμένους όταν «ανοίξουν» όλες οι ηλικιακές ομάδες
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για πανδημία, Πατέλη και εργασιακά
Μητσοτάκης – Σάντσεθ: Να ενισχύσουμε δεσμούς και σχέσεις με την Ελλάδα – Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου