Αθήνα

19 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παπαχελάς για Δένδια-Τσαβούσογλου: Δεν πήγε καλά – Θα μπορούσε να χειροτερέψει η κατάσταση με μονομερή ενέργεια της Τουρκίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκνευρίστηκε ο Γ. Μυλόπουλος! «Δεν διόρισα εγώ τον αδερφό μου, ο υπουργός Πολιτισμού το έκανε…»

Τον εκνευρισμό του εκδήλωσε ο νέος πρόεδρος της Αττικό Μετρό, πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και πρώην πρόεδρος της ΕΤ3 Γιάννης Μυλόπουλος

Τον εκνευρισμό του εκδήλωσε ο νέος πρόεδρος της Αττικό Μετρό, πρώην πρύτανης του ΑΠΘ και πρώην πρόεδρος της ΕΤ3 Γιάννης Μυλόπουλος, σχετικά με την κριτική που ασκείται ότι διορίστηκε και ο αδερφός του Νικήτας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM” «ο αδερφός μου είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, δεν τον διόρισα εγώ», επισημαίνοντας ότι «είναι καθηγητής πανεπιστημίου, με γνωστή πολιτιστική συνεισφορά και διαδρομή και διορίστηκε από τον υπουργό Πολιτισμού. Είναι δύο ανεξάρτητα τελείως γεγονότα. Δεν είναι ότι εγώ διόρισα τον αδερφό μου ή ότι ο αδερφός μου διόρισε εμένα».

[adsense]

«Ο κάθε υπουργός επιλέγει τους πλέον ικανούς κατά την κρίση του ανθρώπους να στελεχώσουν τους κρατικούς οργανισμούς», ανέφερε ο κ. Μυλόπουλος, διευκρινίζοντας ότι «είναι άλλο πράγμα εγώ να διορίσω τον αδελφό μου στην ‘Αττικό Μετρό’, είναι άλλο πράγμα να διορίσει ο αδερφός μου εμένα στο Μέγαρο Μουσικής, είναι άλλο πράγμα να επιλεγεί εκείνος σε διαφορετική θέση και εγώ σε τελείως διαφορετική θέση γιατί θεωρηθήκαμε ότι είμαστε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση».

Το παρασκήνιο της έντασης Δένδια-Τσαβούσογλου – Τα μηνύματα στην Άγκυρα
Συνεδρίαση ΚΟ ΚΙΝΑΛ: Η γκρίνια για τα ποσοστά, τις κλειστές διαδικασίες και… το ΠΑΣΟΚ
Ο Τσίπρας αποφεύγει τις λακκούβες κι επιλέγει τον “άλλο δρόμο”
Εύσημα Μητσοτάκη σε Δένδια: Μπράβο για το πώς χειρίστηκες τη δύσκολη συζήτηση με Ερντογάν-Τσαβούσογλου
Μαρκόπουλος – Πλεύρης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή για εκπομπή της ΕΡΤ «εξύμνησης κουκουλοφόρων»
Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου: Πως αντέδρασαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης