Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου (ΦΩΤΟ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημέρωση από τον Τσίπρα ζητά ο Θεοδωράκης

«Περιμένουμε, άμα τη επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Λετονία, να ενημερώσει τον πολιτικό κόσμο της χώρας για το που βρισκόμαστε σε σχέση με τη διαπραγμάτευση και τις συζητήσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Υπάρχει μεγάλη άγνοια για το θέμα, αφού ακόμα και αν παρακολουθήσει κανείς τα δελτία των ειδήσεων δεν καταλαβαίνει σε τι φάση βρισκόμαστε, […]

«Περιμένουμε, άμα τη επιστροφή του πρωθυπουργού από τη Λετονία, να ενημερώσει τον πολιτικό κόσμο της χώρας για το που βρισκόμαστε σε σχέση με τη διαπραγμάτευση και τις συζητήσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Υπάρχει μεγάλη άγνοια για το θέμα, αφού ακόμα και αν παρακολουθήσει κανείς τα δελτία των ειδήσεων δεν καταλαβαίνει σε τι φάση βρισκόμαστε, καθώς ακόμη και ο κάθε υπουργός δίνει τις δικές του διαρροές».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε ότι «ζητάμε από τον πρωθυπουργό, από υπεύθυνα χείλη, να μας ενημερώσει για το που βρίσκεται η χώρα, τι ζητάει, τι της δίνουν και τι απαιτούν οι δανειστές μας».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι τα περιθώρια στενεύουν και πως δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για καθυστερήσεις».

Δημοσκόπηση GPO: Ποια η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί
Η… «γαλάζια» ντρίπλα αιφνιδιασμού με την ψήφο των αποδήμων – Γιατί μιλούν για «κωλοτούμπες» του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση και ΝΔ
Προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Οικονομία: Κούρεμα ιδιωτικού χρέους, ρευστότητα και προστασία της πρώτης κατοικίας
Γεννηματά: Αισθάνομαι ότι στο κόμμα μου με αγαπούν – Θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες
Κεραμέως: Στις 21 Απριλίου ξεκινάει ο εμβολιασμός εκπαιδευτικών στη γενική εκπαίδευση
O Aλέξης Τσίπρας παρουσίασε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για επανεκκίνηση της οικονομίας