Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Θεσσαλονίκη: «Είσαι η νέα Μπουμπουλίνα» – Τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο στην μητέρα που εναντιώθηκε στα self tests (BINTEO)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Επανένωση της κεντροαριστεράς» θέλει η Φώφη

Αντίθετη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά»στα σενάρια περί αλλαγής ή μετεξέλιξης του κόμματος δηλώνει Φώφη Γεννηματά σε σημερινή συνέντευξή της στην εφημερίδα “Αγορά”., επιμένοντας πως «πρέπει να μείνει ζωντανό», η πρώην υπουργός αντιτίθεται . Αναφορικά με τη συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών, λέει πως το ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσει για τη στάση της στην ψηφοφορία μόλις δει […]

Αντίθετη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά»στα σενάρια περί αλλαγής ή μετεξέλιξης του κόμματος δηλώνει Φώφη Γεννηματά σε σημερινή συνέντευξή της στην εφημερίδα “Αγορά”., επιμένοντας πως «πρέπει να μείνει ζωντανό», η πρώην υπουργός αντιτίθεται . Αναφορικά με τη συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών, λέει πως το ΠΑΣΟΚ θα αποφασίσει για τη στάση της στην ψηφοφορία μόλις δει το περιεχόμενό της.

Τονίζει οτι ως  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθύνει προσκλητήριο “στην πολιτική και κοινωνική βάση της παράταξης που είναι διάσπαρτη και έχει «μεταναστεύσει» εκλογικά σε άλλους χώρους¨. Όπως λέει χαρακτηριστικά  “επιθυμία μου και επιθυμία όλων όσων ενδιαφέρονται γι’ αυτόν το χώρο είναι η επανασύνδεση και η επανένωση της κεντροαριστεράς”.

Μιλά για ένα “ΠΑΣΟΚ που πρέπει να αλλάξει, να ανανεωθεί και να λειτουργήσει ως καταλύτης για την ανασύνταξη του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας στην πατρίδα μας. Το εγχείρημα αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε με λογικές συγκεκαλυμμένης αυτοδιάλυσης του ΠΑΣΟΚ, ούτε με κουτοπονηριές αναπαλαίωσης ενός κλειστού κόμματος, που, υπό το πρόσχημα της μετεξέλιξης, θα αναζητεί, απλώς, την ευκαιριακή διεύρυνσή του».

 

Δένδιας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί κινητική και δραστήρια εξωτερική πολιτική»
Μητσοτάκης από Διώρυγα Κορίνθου: Τα έργα αποτελούν έναυσμα για τη συνολικότερη αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής
Συνεδρίαση ΚΟ ΚΙΝΑΛ: Η γκρίνια για τα ποσοστά, τις κλειστές διαδικασίες και… το ΠΑΣΟΚ
Ο Τσίπρας αποφεύγει τις λακκούβες κι επιλέγει τον “άλλο δρόμο”
Μητσοτάκης: «Εργαστήκαμε ακούραστα για να στηρίξουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας»
Μενδώνη στη Βουλή: Καμία πινακίδα στην Ακρόπολη – Θα αναρτηθεί μαρμάρινη επιγραφή με ονόματα Γλέζου, Σάντα