Αθήνα

25 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

MAZDA: Φέτος γιορτάζει 100 χρόνια ζωής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Λαλιώτη για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

Επιστολή με την οποία αναφέρεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» απέστειλε προς τον εκδότη της ο Κώστας Λαλιώτης.

Δείτε επίσης

ΕΠΟ: Έμμισθη πλόν η θέση του προέδρου- Πόσα θα λαμβάνει κάθε μήνα;
Καρχιμάκης κατά Πρετεντέρη: Γνωστός προβοκάτορας και χουλιγκάνος των γηπέδων – Εμείς δεν είμαστε ουρά κανενός, όσο και να το θέλουν οι συνήθεις συνομιλητές σας

Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο πρώην υπουργός πρόκειται για δημοσίευμα προκλητικό το οποίο είναι καταφανέστατα ψευδές και συκοφαντικό.

Τονίζει δε ότι είναι ένα άθλιο και διατεταγμένο με αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.

Ακολουθεί η επιστολή: 

«Αθήνα, 28 Ιουνίου 2019

Προς 

κ. Γιώργο Γκασιάμη

Εκδότη της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

κύριε Γκασιάμη,

  1. Το πρωτοσέλιδο και το αντίστοιχο δημοσίευμα της Εφημερίδα σας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» (στις 28/6/2019), που φέρει ως τίτλο «ΔΟΛΙΟΣ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ» και υπότιτλους «Αυτός έριξε την πόρτα του Πολυτεχνείου» και «Συνήγορος του «ΚΥΠατζή Βούτση», ετοιμάζει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ», δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Είναι ένα προκλητικό δημοσίευμα καταφανέστατα ψευδές και συκοφαντικό. Είναι ένα άθλιο και διατεταγμένο δημοσίευμα με αποκυήματα νοσηρής φαντασίας.

  1. Όμως κανένας άθλιος ψεύτης και κανένας συκοφάντης σκευωρός δεν μπορεί να σπιλώσει τα Πρόσωπα, που αδιαμφισβήτητα συμμετείχαν με ενεργή στάση και πρωταγωνιστική δράση τόσο στην σθεναρή αντίσταση ενάντια στο φασιστικό καθεστώς της Χούντας την περίοδο 1967 – 1974 όσο και στους διαχρονικούς αγώνες για την κατοχύρωση της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας και της προόδου στη χώρα μας.
  • Κανένα κατάλοιπο της Χούντας και κανένα φασιστοειδές φερέφωνό της στο όνομα των δικών του ανόμων, σκοτεινών και παρακρατικών σκοπιμοτήτων δεν μπορεί να πλαστογραφήσει και να παραχαράξει τη σύγχρονη ιστορία με αυταπόδεικτα ψέματα, με στημένες και γελοίες πολιτικές προβοκάτσιες.
  1. Σε κάθε περίπτωση η ιστορία της αντιδικτατορικής αντίστασης, η ιστορία του Πολυτεχνείου και της γενιάς του είναι γραμμένες με αδιαμφισβήτητες αλήθειες.
  • Αυτή η ιστορία και αυτές οι αλήθειες είναι σηματοδοτικές με τις διώξεις, με τις φυλακίσεις, με τις εξορίες, με τα βασανιστήρια, με τον πόνο και το αίμα χιλιάδων ασυμβίβαστων αγωνιστών για τη Δημοκρατία, την Ελλάδα, την ελευθερία και την πρόοδο.      
  • Αυτή η ιστορία και αυτές οι αλήθειες γεννούν το ασίγαστο μίσος και τις αθλιότητες των χουντικών κατάλοιπων και των «νέο-φασιστικών» φερεφωνών τους ενάντια στους Δημοκράτες και Προοδευτικούς αντιστασιακούς αγωνιστές.
  • Αυτή η ιστορία και αυτές οι αλήθειες είναι η δική μας τιμή, η δική μας υπερηφάνεια και η δική μας συμβολή για την κατοχύρωση των δημοκρατικών κεκτημένων, των δικαιωμάτων και των συλλογικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού.  
  1. Πιστεύω ότι για την αποκατάσταση της αλήθειας και στο όνομα της Δημοσιογραφικής δεοντολογίας έχετε χρέος να δημοσιεύσετε (τόσο στην εφημερίδα σας όσο και στην ιστοσελίδα σας) την παρούσα επιστολή μου (χωρίς περικοπές) με την αντίστοιχη προβολή.
  • Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε δημοκρατικό και νόμιμο δικαίωμά μου. Δικαίωμα που έχει κατοχυρώσει η Κοινοβουλευτική Ελληνική Δημοκρατία ως κεκτημένο για κάθε Έλληνα Πολίτη.

Με τιμή

Κώστας Λαλιώτης»

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας: 

Συναγερμός για τη διασπορά του κορονοϊού – Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη αύριο στο Μαξίμου, ποια μέτρα εξετάζονται
Αιχμές ΚΙΝΑΛ για την τραγωδία στην Εύβοια: Δεν ελήφθησαν προληπτικά μέτρα- Δεν συγχωρείται καμιά ολιγωρία
Εύβοια: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί αύριο τις πληγείσες περιοχές
ΣΥΡΙΖΑ για Εύβοια: Η μοναδική ικανότητα που διαθέτει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, είναι οι επικοινωνιακές φιέστες και τίποτε παραπάνω
Ραγκούσης για Εύβοια: Εισαγγελέας μπορεί να δώσει απαντήσεις για τις ενδεχόμενες ολιγωρίες κι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού
Μητσοτάκης στη σύσκεψη Μακρόν: Η Ελλάδα πάντοτε ήταν και θα συνεχίσει να είναι σθεναρός υποστηρικτής της προσπάθειας του Λιβάνου