Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Καμπανάκι βαρά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ο Χ. Θεοχάρης για το δράμα που εκτυλίσσεται στο Γηροκομείο Αθηνών

Την αφύπνιση και την ενεργή συμμετοχή όλων στην αντιμετώπιση του ανθρώπινου δράματος που εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα στο Γηροκομείο Αθηνών ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ν. Βούτση ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Αφουγκραζόμενος την κραυγή αγωνίας της σημερινής Διοίκησης, των εργαζομένων αλλά και των εκατοντάδων εθελοντών που κάνουν λόγο για τραγικές συνθήκες διαβίωσης και για έλλειψη βασικών αγαθών, ζητά από τον Πρόεδρο της Βουλής - αναγνωρίζοντας την ευαισθησία του - να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε η Βουλή των Ελλήνων να σταθεί αρωγός στο ζήτημα του Γηροκομείου μέσω της υλικής ή οποιασδήποτε άλλης βοήθειας.

Η επιστολή του κ. Θεοχάρη προς τον Πρόεδρο της Βουλής.

ΠΡΟΣ: Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

κ. Νικόλαο Βούτση

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Τις τελευταίες ημέρες γίναμε και πάλι κοινωνοί της δύσκολης κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει το Γηροκομείο Αθηνών.

Οι συνθήκες διαβίωσης είναι τραγικές, με αποτέλεσμα πολλές φορές να τίθεται σε κίνδυνο ακόμη και η ζωή των ηλικιωμένων. Φτάνουν στο σημείο μάλιστα η διατροφή τους αλλά και η σωματική τους υγιεινή να επαφίενται στην εθελοντική και μόνο συνεισφορά κάποιων συνανθρώπων μας.

Η κραυγή αγωνίας  της σημερινής Διοίκησης, των εργαζομένων αλλά και των εκατοντάδων εθελοντών θα πρέπει να μας αφυπνίσει όλους και να προκαλέσει την ενεργό συμμετοχή μας στην αντιμετώπιση ενός σύγχρονου ανθρώπινου δράματος, το οποίο εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα στο Γηροκομείο Αθηνών.

Κύριε Πρόεδρε γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε πάσης φύσεως κοινωνικά θέματα, όποτε αυτά και αν προκύψουν αλλά και ευελπιστώντας στην ευαισθησία των συναδέλφων βουλευτών, την οποία και θεωρώ δεδομένη, σας παρακαλώ να αναλάβετε την πρωτοβουλία ώστε η Βουλή των Ελλήνων να γίνει αρωγός στο ζήτημα του Γηροκομείου Αθηνών, μέσω υλικής ή οποιασδήποτε άλλης βοήθειας, αποτελώντας έτσι παράδειγμα προς μίμηση για τους συμπολίτες μας.

Με εκτίμηση

Θεοχάρης( Χάρης) Θεοχάρης

Send this to a friend