• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 07:50

Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Διμέτωπη επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα και Σόιμπλε! «Οδηγούν χέρι χέρι την Ελλάδα σε αδιέξοδο»

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «κατακεραυνώνει» με σχόλιό της στα social media η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ των δυο, που δείχνει να δημιουργεί ένα "πολεμικό" κλίμα, που μόνο καλό δεν κάνει στη χώρα.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο twitter: «Τσίπρας και Σόιμπλε οδηγούν χέρι χέρι, την Ελλάδα σε αδιέξοδο».

Σημειώνεται, πως ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του είπε: «Δεν έχω καμία κατανόηση όταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιρρίπτει στη γερμανική κυβέρνηση ότι θέλει να βλάψει τους Έλληνες συνταξιούχους».

Ο Αλ. Τσίπρας απάντησε σε πολύ υψηλότερους τόνους, χωρίς όμως να κατονομάζει τον Σόιμπλε, λέγοντας πως «όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους δεν αντιμετωπίζουν ούτε τα προβλήματα της χώρας τους». «Όσο μεγάλα δημοσιονομικά πλεονάσματα και να καταφέρουν κάποιες χώρες, αυτό το μεγάλο πλεόνασμα ψυχής που έχει κατακτήσει ο Ελληνικός λαός, δεν θα το καταφέρουνε», σχολίασε ο πρωθυπουργός.

Δημοφιλή