Αθήνα

7 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Επίθεση Κρανιδιώτη σε Βελλόπουλο: «Δεν ξέρω αν την υπαναχώρηση την υπαγόρευσαν οι χρηματοδότες του ή κάποιος με τον οποίο έχει υπόγειες συμφωνίες»

Ναυάγησε η εκλογική σύμπραξη της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου με την Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη και μάλιστα με αιχμές…

Ναυάγησε η εκλογική σύμπραξη της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου με την Νέα Δεξιά του Φαήλου Κρανιδιώτη και μάλιστα με αιχμές…

Σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της Νέας Δεξιάς υποστήριξε ότι «όταν λοιπόν ο Κυριάκος Βελόπουλος, μου πρότεινε να συνεργαστούμε με την Ελληνική Λύση, με το επιχείρημα “μόνος μου 80% μπαίνω, μαζί μπαίνουμε 140%”, κάθισα στο τραπέζι, παρά τις επιφυλάξεις και την άποψη μου για το πρόσωπο, το ύφος, το παρελθόν και το παρόν του σε πολλά ζητήματα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Κρανιδιώτης έγιναν 5 συναντήσεις και συζητήθηκαν θέματα θέσεων, συμπληρώνοντας πως «έκανα ένα βήμα πίσω, αποδεχόμενος να είναι εκείνος επικεφαλής κι εγώ επικεφαλής στο Επικρατείας και στις Ευρωεκλογές υποψήφιος, με φυσικά συμμετοχή και άλλων μελών μας στα ψηφοδέλτια. Αυτό πάντα μέσα από γραπτή συμφωνία συνασπισμού αυτοτελών κομμάτων, όπως τον προβλέπει ο εκλογικός νόμος».

«Την Παρασκευή δώσαμε οριστικά τα χέρια. Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα υπογράφαμε. Αντ’ αυτού, ο Βελόπουλος προχθές υπαναχώρησε, ζήτησε διάλυση και ένταξη. Ήτοι να ξεπουλήσω την προσπάθεια μας, τους συναγωνιστές μου και να μπούμε απλά υποψήφιοι του, χωρίς καμία γραπτή δέσμευση του, χωρίς βέτο κλπ. Φυσικά του είπα να κόψει ρόδα μυρωμένα. Δεν ξέρω εάν την υπαναχώρηση την υπαγόρευσαν οι χρηματοδότες του ή κάποιος με τον οποίο έχει υπόγειες συμφωνίες. Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ πάντως δεν θα γίνει “χρήσιμος ηλίθιος” κανενός, ημεδαπού ή αλλοδαπού, σκοτεινού συμφέροντος», κατέληξε ο ίδιος με νόημα.

Send this to a friend