Αθήνα

10 oC

αίθριος καιρός

Επίθεση σε Πάνο Καμμένο από τουρκικό ΥΠΕΞ: Ανεύθυνη και εχθρική συμπεριφορά

Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας για τις πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνας υπουργός Αμυνας, έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο του Ταγίπ Ερντογάν για τη σύλληψη των δύο, προκειμένου οι Τούρκοι να ζητήσουν την ανταλλαγή με τους 8 αξιωματικούς που είναι στην Ελλάδα.

«Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ότι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν με εντολή του προέδρου της Τουρκίας αποτελούν το τελευταίο παράδειγμα ανεύθυνης και εχθρικής συμπεριφοράς», δήλωσε ο Χαμί Ακσόι και συνέχισε:

«Η ελληνική πλευρά έχει λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες για τους λόγους που συνελήφθησαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί και για τη νομική διαδικασία. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρήσει το θέμα στην ατζέντα με διαρκείς ακατανόητους και αβάσιμους ισχυρισμούς, θεωρείται ότι είναι μια προσπάθεια να φύγει η προσοχή από το ότι η Ελλάδα δεν εκπληρώνει τις νόμιμες και δίκαιες προσδοκίες για τους προδότες που μετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος και βρίσκονται εκεί».

Send this to a friend