Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Εσύ Πάνο δε φταίς...; Τα ρίχνουν τώρα στους αστυνομικούς για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου!

Εσύ Πάνο δε φταίς...; Τα ρίχνουν τώρα στους αστυνομικούς για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου!

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ θα την… πληρώσουν για τον ξυλοδαρμό του Κουμουτσάκου, επειδή οι ανώτεροί τους αξιωματικοί έχουν λάβει σαφείς εντολές να μην επεμβαίνουν και γίνει τίποτα… απρόοπτο και κακοχαρακτηριστεί η «δεύτερη φορά Αριστερά»!

Για ευθύνες των αστυνομικών που ήταν παρόντες στην απίστευτη επίθεση του δέχθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μίλησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ ο Νίκος Τόσκας δήλωσε ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το περιστατικό.

«Οι άνθρωποι που ήταν εκεί από μεριάς της αστυνομίας και οποίοι όφειλαν να παρέμβουν και δεν παρενέβησαν, έχουν βαρύτατη ευθύνη πλημμελούς άσκησης του καθήκοντός τους», είπε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε ότι «όπου υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν».

Παράλληλα, ο… επαναστάτης και αδιάφθορος υπουργός έστειλε σαφές μήνυμα στα σώματα ασφαλείας ότι, «όποιος νομίζει ότι σε αυτό το χώρο μπορεί να παίζει παιχνίδια, θα βρεθεί εκτός».

Παράλληλα, μίλησε και για «στεγανά» στην αστυνομία και όταν ρωτήθηκε για το αν συνδέει την πλημμελή στάση των αστυνομικών με τα στεγανά, στα οποία αναφέρθηκε και πιθανές σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, απάντησε: «Δεν θέλω να προδικάσω, αλλά έχω εμπειρία σε αυτά τα ζητήματα, όλοι γνωριζόμαστε σε αυτό τον τόπο και όλοι γνωρίζουμε ότι υπήρχαν στεγανά σε αυτό το χώρο, αυτά πρέπει να σπάσουν. Γιατί όταν μου περιγράφουν ότι υπάρχουν αστυνομικοί που βλέπουν να δέρνουν έναν άνθρωπο και αδιαφορούν, ενώ έχουν μέσα να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου...».

Λίγο αργότερα, στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο Νίκος Τόσκας δήλωσε πως έχει διαταχθεί η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για «την αδράνεια των αστυνομικών που ήταν στην περιοχή και η οποία ερευνάται».

Send this to a friend