Αθήνα

23 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ο Κοτταρίδης «πετσόκοψε» όσους δεν… κατάλαβαν τι εστί συνέδριο γονιμότητας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμος να φέρει νέα πνοή στον Άγ. Δημήτριο από την Κυριακή ο Χρήστος Πρεκετές – Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση την Παρασκευή

Πριν 10 μέρες ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Χρήστος Πρεκετές, ο «γιατρός»- όπως τον φωνάζουν στην περιοχή...

Ο συνδυασμός του κ. Πρεκετέ αποτελείται από αξιόλογα πρόσωπα και στελεχώθηκε με προοπτική νίκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 26ης Μαΐου. Το ψηφοδέλτιό του, όπως και το πρόγραμμα του συνδυασμού του ο κ. Πρεκετές τα ανακοίνωσε, όπως προαναφέρθηκε πριν 10 μέρες σε συγκέντρωση στον Άγιο Δημήτριο, όπου μπροστά στους συμπολίτες του ο κ. Πρεκετές δεσμεύτηκε να σταθεί επάξια και αντάξιος των υποχρεώσεών του απέναντί τους, όπως έκανε όλα αυτά τα 5 χρόνια από την θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγίου Δημητρίου.

Με ένα αξιόλογο και φιλόδοξο πρόγραμμα, που αφορά σε άξονες όπως η Καθημερινότητα, Καθαριότητα-Πράσινο-Κοιμητήριο, Αθλητισμός και Επιχειρηματικότητα ο κ. Πρεκετές στοχεύει να ανατρέψει τη νυν δήμαρχο, από την οποία ηττήθηκε στις προηγούμενες εκλογές στο νήμα και τώρα επανήλθε δριμύτερος για να πάρει τη “ρεβάνς”.

Το έναυσμα για την τελική νίκη, βέβαια, ο κ. Πρεκετές θα το δώσει με την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την ερχόμενη Παρασκευή 24 Μαΐου, όπου αναμένεται να στείλει μήνυμα ανατροπής και νίκης στην κάλπη της Κυριακής. Η ομιλία του θα λάβει χώρα στο εκλογικό κέντρο, στην οδό Αναπαύσεως 1 και Αγίου Δημητρίου 84.

Δένδιας σε Osmani: Τηρήστε τη συμφωνία των Πρεσπών- Αλλάξτε την ονομασία στο EURO 2020
Το ραντεβού Μητσοτάκη-Ερντογάν, ο ρόλος Μπάιντεν και οι στόχοι της Αθήνας
Αγαθοπούλου για Συνέδριο Γονιμότητας: Τείνει να εξελιχθεί σε απόλυτο φιάσκο
Ντόρα Μπακογιάννη: Γιατί δε συμφέρει την Ελλάδα μια οριστική ρήξη ΗΠΑ – Τουρκίας
Κοτζιάς για τις φανέλες στο Εuro: «Το όνομα Βόρεια Μακεδονία είναι υποχρεωτικό για κάθε θεσμό»
Γεωργιάδης: Η Ελλάδα θα καταστραφεί αν υπάρξει τέταρτο κύμα της πανδημίας