Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Οι καλλιτέχνες που τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ – ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

“ΑΛΕΞΗ ΙΔΡΩΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ” Απίστευτη ένταση προκάλεσε στη Βουλή το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού ολοκληρωσε την δική της ομιλία της κι ενώ στο βήμα ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ανέβηκε στη θέση της Προέδρου κάτι που ρητώς απαγορεύει ο Κανονισμός της Βουλής. «Ανεβήκατε πάνω […]

“ΑΛΕΞΗ ΙΔΡΩΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ”

Απίστευτη ένταση προκάλεσε στη Βουλή το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού ολοκληρωσε την δική της ομιλία της κι ενώ στο βήμα ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ανέβηκε στη θέση της Προέδρου κάτι που ρητώς απαγορεύει ο Κανονισμός της Βουλής.

«Ανεβήκατε πάνω την ώρα που μιλούσα για θεσμική παρωδία. Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η ΠτΒ απαγορεύεται να παραβιάζει τον κανονισμό του Σώματος», της είπε ο κ.Σαμαράς.

«Η συμπεριφορά όλων σας παραβιάζει τον Κανονισμό», απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου, εξαιτίας των αντιδράσεων από βουλευτές της ΝΔ.

«Κυρία πρόεδρε το έχετε παρακάνει δεν είστε δικτάτορας και εσείς κ. Τσίπρα να την μαζέψετε δεν είναι αρχηγός του κόμματός σας», ανταπάντησε ο κ.Σαμαράς, αποχωρώντας από το βήμα και καλώντας τους βουλευτές του να τον ακολουθήσουν έξω από την αίθουσα.

Αμέσως παρενέβη ο πρωθυπουργός, ο οποίος εμμέσως αποδοκίμασε την στάση της Προέδου, λέγοντας: «Η ιστορική ευθύνη σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή και ιστορική συνεδρίαση που παρακολουθεί όλος ο λαός απαιτεί απ όλους νηφαλιότητα και ευθύνη να διεξαχθεί μαι διαδικασία που αξίζει σε όλους όσους υπηρετούν τον κοινοβουλευτισμό.

Σας παρακαλώ να μην κάνουμε το χατήρι όσων θέλουν να διακόψουν. Να κατέβετε απο την έδρα και παρακαλώ τους βουλευτές και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να έρθει πίσω να ολοκληρώσει την ομιλία του ».

Αμέσως μετά η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε στο γραφείο του κ. Τσίπρα όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχαν πολύ έντονο διάλογο ο οποίος κατέληξε στο να παραδεχτεί ουσιαστικά η κ. Κωνσταντοπούλου οτι δεν έκανε καλή χρήση του κανονισμού.

Κίνημα Αλλαγής: Οργανωμένοι στη Χρυσή Αυγή οι ψαράδες που χτύπησαν τον Βαλυράκη
Μπακογιάννη: Τα κορονοπάρτι στις πλατείες δεν είναι τυχαία-Από πίσω κρύβονται πολύ συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα
Διάγγελμα Μητσοτάκη: «Όχι» σε διαπεριφερειακές μετακινήσεις το Πάσχα- Στις 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η εστίαση
Πελώνη: Όχι σε μετακίνηση εκτός Νομού το Πάσχα – Πιθανό άνοιγμα δημοτικών και γυμνασίων στις 10 Μαΐου
Με μήνυμα Μητσοτάκη το… Πάσχα στο σπίτι
Διάβημα της Αθήνας προς την Άγκυρα για το γαλλικό ερευνητικό πλοίο