Αθήνα

23 oC

αίθριος καιρός

Ο Φλαμπουράρης "αποθεώνει" τον φίλο του Στ. Παππά! «Είναι ό, τι χρειάζεται για τη φωλιά των φαύλων- Τους χαλάει τη σούπα»

Τον νέο πρόεδρο του ΟΑΣΘ και πατέρα του υπουργού Νίκου Παππά, Στέλιου, «αποθέωσε» ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, στον απόηχο της κατακραυγής για την επιλογή του εν λόγω προσώπου στη διοίκηση του κρατικοποιημένου ΟΑΣΘ.

Σε δήλωσή του, ο κ. Φλαμπουράρης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η επιλογή του Στέλιου Παππά για τη διοίκηση του ΟΑΣΘ είναι αμιγώς πολιτική. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και εμπειρία ούτως ώστε να τοποθετηθεί σε μια τέτοια θέση.

Έχοντας ασκήσει το επάγγελμα του οικονομολόγου για περισσότερα από 30 χρόνια και έχοντας διατελέσει κατά το παρελθόν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια επιλογή μάχης, ενός αγωνιστή της Αριστεράς που για πάνω από 55 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στα κινήματα και παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία.

Ένας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται να μπει στην "φωλιά" των φαύλων. Είναι προφανές ότι οι επιθέσεις που ήδη δέχεται, οφείλονται στο γεγονός ότι αρχίσει να... χαλάει σε κάποιους τη σούπα. Ο Στέλιος Παππάς έχει σταθεί όρθιος στους αγώνες, στις εξορίες και στη ζωή. Προφανώς και δεν θα τον πτοήσουν τώρα οι αήθεις επιθέσεις».