Φωτίου: «Θα φέρω τα σχολικά γεύματα στη Βουλή να δείτε πόσο καλά είναι…»

Στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί όπως μπορεί και σε κάθε ευκαιρία τα σχολικά γεύματα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου πέταξε μια απίστευτη ατάκα-πρόταση στη Βουλή.

Στον απόηχο των αντιδράσεων από τις χθεσινές δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κας Σκούφα ότι «τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη ανεπτυγμένης χώρας» και, αφού είπε πως είναι μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την ίδια, η κα Φωτίου είπε την αρμόδια επιτροπή της βουλής το πρωί της Παρασκευής πως θα πρέπει τα σχολικά γεύματα να έρθουν στη Βουλή έτσι ώστε να φάνε οι βουλευτές.

«Θα πρέπει  να φέρουμε τα σχολικά γεύματα  στο εστιατόριο  της Βουλής να φάνε οι βουλευτές. Να φάτε και  δείτε τι σημαίνει σχολικό γεύμα,  πόσο καλό είναι και ότι δεν είναι συσσίτια», σημείωσε χαρακτηριστικά

Και πριν οι βουλευτές προλάβουν να αντιδράσουν, έσπευσε να την πρστατεύσει ο πρόεδρος της επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός λέγοντας: «Εμείς οι βουλευτές και καλά να είναι τα γεύματα  θα βρούμε κάτι άσχημο να πούμε».

Δείτε επίσης

Αχ βρε Πάνο ήθελες και… επανάσταση! «Κωλοτούμπα» ΑΝΕΛ που υπερψήφισαν την πληρωμή δικαστικών εξόδων του Γεωργίου

Μπορεί μέχρι πριν λίγα 24ωρα οι ΑΝΕΛ να απειλούσαν ότι θα κατααψηφίσουν και άλλα τέτοια… επαναστατικά, αλλά όταν ήρθε προς ψήφιση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η διάταξη για τα δικαστικά έξοδα του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου υπερψήφισαν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *