Αθήνα

29 oC

σποραδικές νεφώσεις

Φωτίου: «Θα φέρω τα σχολικά γεύματα στη Βουλή να δείτε πόσο καλά είναι…»

Στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί όπως μπορεί και σε κάθε ευκαιρία τα σχολικά γεύματα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου πέταξε μια απίστευτη ατάκα-πρόταση στη Βουλή.

Στον απόηχο των αντιδράσεων από τις χθεσινές δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κας Σκούφα ότι «τα σχολικά γεύματα αποτελούν ένδειξη ανεπτυγμένης χώρας» και, αφού είπε πως είναι μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την ίδια, η κα Φωτίου είπε την αρμόδια επιτροπή της βουλής το πρωί της Παρασκευής πως θα πρέπει τα σχολικά γεύματα να έρθουν στη Βουλή έτσι ώστε να φάνε οι βουλευτές.

«Θα πρέπει  να φέρουμε τα σχολικά γεύματα  στο εστιατόριο  της Βουλής να φάνε οι βουλευτές. Να φάτε και  δείτε τι σημαίνει σχολικό γεύμα,  πόσο καλό είναι και ότι δεν είναι συσσίτια», σημείωσε χαρακτηριστικά

Και πριν οι βουλευτές προλάβουν να αντιδράσουν, έσπευσε να την πρστατεύσει ο πρόεδρος της επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός λέγοντας: «Εμείς οι βουλευτές και καλά να είναι τα γεύματα  θα βρούμε κάτι άσχημο να πούμε».