
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη, για το θέμα του ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί με fake news να κάνει φτηνή αντιπολίτευση και ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη κυβέρνηση που αναβαθμίζει τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Καλογρέζας.
«Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα!», ανέφερε ο Αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού στην απάντησή του, προσθέτοντας:
«Με fake news προσπαθεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση στη μόνη Κυβέρνηση που προχώρησε με συνολικό και συγκροτημένο σχέδιο για να ξαναλάμψει το ΟΑΚΑ. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εκείνη που την τελευταία διετία εξασφάλισε 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ολιστική αναβάθμισή του.
Συντάχθηκαν οι απαραίτητοι φάκελοι, δρομολογήθηκε η πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση, η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, η Μελέτη Βιωσιμότητας και ολοκληρώθηκε η μοναδική -και για πρώτη φορά- Μελέτη εκτεταμένης επιθεώρησης των πέντε μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα.
Αυτή η Μελέτη, που παραδόθηκε προ μερικών ημερών, οδήγησε αμέσως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στην αναστολή λειτουργίας του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου, με αίσθημα ευθύνης και πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων, φιλάθλων και εργαζομένων. Όπως άλλωστε εφαρμόζεται, αυστηρά πλέον, για κάθε αθλητική υποδομή της χώρας μας.
Αντί, λοιπόν, να επιχειρεί μάταια ο κ. Κασσελάκης να ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση, ας ρωτήσει στο κόμμα του για τις ευθύνες τους, για να μάθει ότι στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κανείς τους δεν ασχολήθηκε με το ΟΑΚΑ!
Δεν διέθεσαν ούτε ένα ευρώ για τη συντήρησή του! Αντιθέτως, “πάγωσαν” και τα διασφαλισμένα 8 εκατ. ευρώ του 2014, για τις όποιες αναγκαίες παρεμβάσεις.
Θράσος απύθμενο και υποκρισία ο κ. Κασσελάκης… ».
Ροή Ειδήσεων

12/12/2023 | 00:01
Νίκος Σταυρίδης: Ο μεγάλος κωμικός από το Βαθύ που αγαπούσε με πάθος τον Ολυμπιακό
11/12/2023 | 23:14
Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει: «Ήταν να πω το ναι σε εκείνο το ριάλιτι κι ας γινόμουν ρεζίλι, τα λεφτά ήταν αρκετά»

11/12/2023 | 23:02
Παναγιώτης Χατζηδάκης για Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν υπάρχει κανένα beef, κάποια πράγματα καλό είναι να λέγονται για να λύνονται
11/12/2023 | 22:53
Ηράκλειο: Με σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο από την ανοξαιμία η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ – Σε δύο εβδομάδες το μέγεθος της ζημιάς

11/12/2023 | 22:26
Δημήτρης Πετρόπουλος για το πρόβλημα της υγείας του: Χάλασε μια συνεργασία, δεν ήταν βέβαιο ότι θα ζω μέχρι την πρεμιέρα
11/12/2023 | 22:02
Ειδική αποζημίωση στους αστυνομικούς που απασχολούνται στα μέτρα ασφαλείας αθλητικών αγώνων
12/12/2023 | 00:01
Νίκος Σταυρίδης: Ο μεγάλος κωμικός από το Βαθύ που αγαπούσε με πάθος τον Ολυμπιακό
10/12/2023 | 07:53
Γιώργος Σεφέρης: Στις 10 Δεκεμβρίου 1963 τιμάται με το Νόμπελ Λογοτεχνίας- Ήταν το πρώτο Νόμπελ για την Ελλάδα
10/12/2023 | 10:39
Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: «Θα κάνουμε παιδάκι» – Tα 3 νυφικά, η 8ώροφη τούρτα και ο χορός των νεόνυμφων
10/12/2023 | 13:43
Ρέντη: Αυτός είναι ο 18χρονος που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό- «Κατέστρεψε τη ζωή του» λέει ο πατέρας του

10/12/2023 | 10:01
Γεράσιμος Γεννατάς για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά: «Μένουμε χωρίς δουλειά 5 μήνες πριν τελειώσει το συμβόλαιό μας»
10/12/2023 | 12:04