• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 19:36

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Γάτσιος: Η απορία μου δεν είναι πότε θα μιλήσει ο Καραμανλής, αλλά πότε θα μιλήσει ο Τσίπρας για την 5ετία Καραμανλή

Με αφορμή το επικριτικό άρθρο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη στα «ΝΕΑ» για την οικονομική πολιτική που ακολουθήθηκε από το 2004 επί υπουργίας του και επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή ο Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του Κινήματος Αλλαγής και τέως Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Γάτσιος σχολίασε «καυστικά» τη διασύνδεση Τσίπρα- Καραμανλή.

Ειδικότερα, ο κ. Γάτσιος τοποθετήθηκε μέσω twitter σε ένα σχόλιο που έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στα «ΝΕΑ», όπου ανέφερε: «Ο Αλογοσκούφης κάνει την αυτοκριτική του σημερα στα ΝΕΑ και παραδέχεται οτι η οικονομική πολιτική που εφάρμοσε (η ΝΔ δια του ίδιου) το 2004 ήταν βραχύβια και ανεπαρκής! Ο Καραμανλής πότε θα μιλήσει να μας εξηγήσει πώς  οδήγησε τη χώρα στα βράχια; Πότε;».

Ο κ. Γάτσιος πήρε την… πάσα και σχολίασε αιχμηρά, βάζοντας στο «κάδρο» τον Αλέξη Τσίπρα: «Εμένα, πάλι, η απορία μου δεν είναι τόσο πότε θα μιλήσει ο Καραμανλής για την καταστροφική πενταετία του, 2004-2009, αλλά εάν και πότε θα μιλήσει ο Τσίπρας για τον Καραμανλή και την πενταετία του».

Send this to a friend